Rabarberkompot Skrab kornene ud af vaniljestængerne og bland dem i sukkeret. Køl kompotten ned. Kog de tomme vaniljestænger, vaniljesukkeret, vand og citronsaft til rabarberne er møre
Vi fik også hjemmelavet koldskål med kammerjunker og rabarberkompot, det lækreste brød i kurv, spejlæg med pesto og marrokanske pølser, halv avocado med ristede nødder, ost og så delte vi en sprød kanelsnegl
Denne kompot laver jeg af stort set alle frugter. Jordbær kompot. Skal du også lige nå at have det sidste ud af de danske jordbær inden det er for sent
Lad kompotten køle helt af. Rør skyr og ost sammen til en ensartet masse og bland rabarberkompotten i. Selve kagen er en basic vanilie-cupcake, som jeg tit bruger når jeg skal teste nye toppings af
Lad kompotten køle helt af før du samler dine snitter. Det er en god idé at starte i god tid med disse æblesnitter, da både bunde og æblekompotten skal nedkøles, før vi kan samle snitterne
I Polen drikkes gerne ”kompot”, en slags limonade, som laves på både frisk eller tørret frugt. Noget af det mest fantastiske ved at rejse, synes jeg, er at se kulturen i den mad, som de lokale spiser
Hak mandlerne groft og skær de tørrede dadler i mindre stykker. Jeg er vild med rabarber i alle versioner, og i denne ovnbagte grød har jeg brugt en kompot smagt til med vanilje
Gem saften og kasser kompotten. Lad bunden køle helt af, inden du løsner den fra formen. Skrab kornene ud af vaniljestangen og kog det op sammen med jordbær, sukker og lime