Kompot af tørrede opskrifter

RABARBER - MARENGS

RABARBER - MARENGS

Når kagebunden er afkølet, skal kompotten oven på denne. Rabarberkompot. Lad denne afkøle helt. Rabarber-kompotten laves først
Dessert med rabarber og mandelmakroner

Dessert med rabarber og mandelmakroner

Rabarberkompot Skrab kornene ud af vaniljestængerne og bland dem i sukkeret. Køl kompotten ned. Kog de tomme vaniljestænger, vaniljesukkeret, vand og citronsaft til rabarberne er møre
Hummingbird kage a la Jamie Oliver

Hummingbird kage a la Jamie Oliver

Mens kagerne afkøler laves jordbærkompotten. Jeg tilførte også lidt jordbærkompot, for at give den lidt friskhed, midt i al sødmen
Guide: Morgenmad og brunch i København

Guide: Morgenmad og brunch i København

Vi fik også hjemmelavet koldskål med kammerjunker og rabarberkompot, det lækreste brød i kurv, spejlæg med pesto og marrokanske pølser, halv avocado med ristede nødder, ost og så delte vi en sprød kanelsnegl
Julipost #1&2 – Jordbær x3 !

Julipost #1&2 – Jordbær x3 !

Denne kompot laver jeg af stort set alle frugter. Jordbær kompot. Skal du også lige nå at have det sidste ud af de danske jordbær inden det er for sent
Mini Crumbles med Ribs & Jordbær

Mini Crumbles med Ribs & Jordbær

Lad kompotten køle af. Si maizenaen ned til bærkompoten, og lad det koge op i et minuts tid, til kompotten er "klar" igen
Chaikrydrede svinekoteletter

Chaikrydrede svinekoteletter

Server ved at komme en smule af den lune frugtkompot på kødet og server med nykogte bønner og friske tomater eller en god syrlig salat
Æblesnitter med ingefærglasur

Æblesnitter med ingefærglasur

Lad kompotten køle helt af før du samler dine snitter. Det er en god idé at starte i god tid med disse æblesnitter, da både bunde og æblekompotten skal nedkøles, før vi kan samle snitterne
Rejseguide for foodies – top 3 rejsedestinationer 2017

Rejseguide for foodies – top 3 rejsedestinationer 2017

I Polen drikkes gerne ”kompot”, en slags limonade, som laves på både frisk eller tørret frugt. Noget af det mest fantastiske ved at rejse, synes jeg, er at se kulturen i den mad, som de lokale spiser
Ovnbagt grød med rabarberkompot og dadler

Ovnbagt grød med rabarberkompot og dadler

Hak mandlerne groft og skær de tørrede dadler i mindre stykker. Jeg er vild med rabarber i alle versioner, og i denne ovnbagte grød har jeg brugt en kompot smagt til med vanilje
Stenalderbrød med abrikos kompot .

Stenalderbrød med abrikos kompot .

 Abrikos kompot. 100 g valnødder 100 g hasselnødderne 100 g sesamfrø lyse 100 g græskarkerner 100 g mandler 100 g solsikkekerner 5 æg 1 dl olie 2 tsk