En kogt dåse kondenseretmælk er noget af det lækreste der findes. Smør det ovenpå en kage, brug det som konfekt, spis det lige fra dåsen eller brug det som nutella erstatning… Ummm
Hvad er kondenseretmælk egentlig. Med konklusionen om, at karamelliseret mælk er det samme, behøver man da heller ikke selv, at koge det i fire timer, hvis man ikke gider den slags
Efter kagen er kølet ned kan man smøre en generøst lag kondenseretmælke karamel ovenpå. Min dejlige kone syntes det skulle fejres at hun skulle starte på arbejde efter en veloverstået barsel, eller måske var hun bare sulten efter noget sødt… Hun fik hvertfald bagt en rigtig god banankage, og som en ekstra bonus blev der smurt lidt af den kogte kondenserede mælk fra den anden dag ovenpå, ummm
Iskaffen er lavet på kondenseretmælk, letmælk og en god stærk stempelkaffe fra gode kaffebønner. Tidligere har vi delt denne opskrift på iskaffe, lavet på en god hjemmelavet karamelsirup, espresso og mælk
Også kendt som karamel lavet af kondenseretmælk. Det er noget af det nemmeste (og dermed også farligste at lave), da du virkelig bare skal købe en dåse kondenseretmælk og lade den simre i en gryde med kogende vand i 3 timer. 1 dåse kondenseretmælk. The post Dulce de leche / karamel af kondenseretmælk – i 3 varianter appeared first on Anna-Mad blog. 1 dåse kondenseretmælk
♡ Kondenseretmælk. Videre til mælken. Mælk er godt og sundt for knoglerne. Man skulle ikke have troet det for bare få år tilbage, men det er blevet ret almindeligt at vælge komælk fra i Danmark
chokolade (jeg brugte mørk, men en god lys chokolade eller en blanding af mørk/lys ville sikkert også fungere godt)Rør kondenseretmælk og kokos sammen i en skål og sæt det på køl i en times tid
Kom smør, farin og kondenseretmælk op i en gryde. yoghurt, A 38 eller andet surmælksprodukt ( jeg brugte vaniljeyoghurt). 1 dl kondenseretmælk. 2 dl yoghurt, A 38 eller andet surmælksprodukt ( jeg brugte vaniljeyoghurt). 1 dl kondenseretmælk
Hæld piskefløden og den kondenseretmælk samt vaniljeekstrakten i en skål og pisk den, enten med håndmikseren eller på en røremaskine, til massen er en tyktflydenden cremet masse