Hæld piskefløden og den kondenseretmælk samt vaniljeekstrakten i en skål og pisk den, enten med håndmikseren eller på en røremaskine, til massen er en tyktflydenden cremet masse
Jeg laver min chiagrød i en ret simpel udgave og tilfører derefter smag efter behag lige fra smagen af frugt bær, kakao eller karamel (kondenseretmælk)
Hvis du vil have den kondenserede mælk fra dåse tykkere, varmes den i en gryde. Cremen er fortryllende og en af mine store laster er virkelig Toms skildpadder
Denne brownie lavet på hvid chokolade, fyldt med hindbær og toppet med en lækker cremet karamel smelter alle kagehjerter … og det vil jeg stille garanti for
Den er let, luftig og cremet i konsistensen og orangesmagen fra appelsinskallen gør, at moussen føles knap så tung at spise, da den bringer en friskhed ind i moussen, som klæder den
Kagen er lækkert saftig og glasuren cremet af kondenseretmælk og chokolade. kondenseretmælk. mælk. Smelt smør og sukker tilcremen sammen i en gryde ved svag varme
Når dåsen åbnes, vil du have lavet den lækreste cremet karamel. Sprøjt karamellen på toppen af kagerne med en sprøjtepose med en tyl og stil dem på køl i minimum en time
Lad dåsen med kondenseretmælk (uåbnet dåse) blive overhældt med vand i en gryde. Lad dåsen afkøle - og skrap cremen ud af dåsen og stil på køl til den skal bruges (cremen må ikke blive i dåsen)
Rør den kondenserede mælk sammen med salt og chokolade i en tykbundet gryde, over medium varme. Bliv ved med at røre, indtil al chokoladen er smeltet og cremen tykner - ca
eller kondenseretmælk på dåse, som du selv koger i ca. For det var netop i påsken, at jeg gik i køkkenet og fik produceret en sådan lakridskage med karamelcremetil drengebarnet