En kogt dåse kondenseretmælk er noget af det lækreste der findes. Smør det ovenpå en kage, brug det som konfekt, spis det lige fra dåsen eller brug det som nutella erstatning… Ummm
Iskaffen er lavet på kondenseretmælk, letmælk og en god stærk stempelkaffe fra gode kaffebønner. Tidligere har vi delt denne opskrift på iskaffe, lavet på en god hjemmelavet karamelsirup, espresso og mælk
Også kendt som karamel lavet af kondenseretmælk. Det er noget af det nemmeste (og dermed også farligste at lave), da du virkelig bare skal købe en dåse kondenseretmælk og lade den simre i en gryde med kogende vand i 3 timer. 1 dåse kondenseretmælk. The post Dulce de leche / karamel af kondenseretmælk – i 3 varianter appeared first on Anna-Mad blog. 1 dåse kondenseretmælk
chokolade (jeg brugte mørk, men en god lys chokolade eller en blanding af mørk/lys ville sikkert også fungere godt)Rør kondenseretmælk og kokos sammen i en skål og sæt det på køl i en times tid
Jeg laver min chiagrød i en ret simpel udgave og tilfører derefter smag efter behag lige fra smagen af frugt bær, kakao eller karamel (kondenseretmælk)
Bland kokosmel med kondenseretmælk og form små chokoladebarer i passende størrelser. Jeg holder både af mælkechokolade og den mere kraftfulde intense kakaosmag i mørk chokolade
Kom sødet kondenserede mælk, rørsukker, smør, glukosesirup og vanillesukker i en lille gryde. Smelt mælkechokoladen i mikroovnen før karamellen er stivnet (husk at røre i chokoladen indimellem så den ikke brænder på)
I en tykbundet gryde hældes smør, kondenseretmælk og den grofthakkede, mørke chokolade og det smeltes langsomt sammen ved svag varme – hold øje og rør jævnligt
sødet, kondenseretmælk. Hak chokoladen og kom det op i to skåle sammen med halvdelen af den kondenserede mælk i hver (eller bare det hele i én, hvis du laver med én slags chokolade)