Pil plastikken af inden servering og drys med lidt flormelis. Med en teske laves små konfektkugler og der lægges et lille stykke hakket mørk chokolade i hver
flormelis. Men helt tilfældigt var der et opslag fra Isabellas på Facebook om stort set den samme opskrift, men i stedet for en chokoladeform brugte de sådan nogle små konfektforme
Overtræk den afkølede konfekt. Pisk smør, mælk, vaniljesukker, pebermynteekstrakt, flormelis og konditorfarve sammen i en skål med en håndmixer – først ved lav hastighed og derefter ved høj hastighed, til cremen er som blødt smør
Smagen er altså ikke udpræget af pistacie, faktisk synes jeg det ligger ret langt fra hvis man har smagt hjemmelavet kvalitetsis med pistacie, det smager tvært i mod mere af marcipan og sød konfekt
tilføjes noget flormelis. Hak og smelt den hvide chokolade over vandbad eller mikroovnen. konfekt. marcipanstykkerne halvt i den hvide chokolade og drys med mandelflager og
Eftersom min bog Konfekt er super aktuel, og julen nærmer sig med næsten ubegribeligt hastige skridt, – hvad er så mere oplagt end, at jeg deler en opskrift med jer fra bogen
Vi fejrede det kraftige snevejr søndag med julebagning af vanillekranse, brunkager og æbleskiver og konfekt som bestod af marcipan med svesker i portvin og juledadelkugler
Lidt flormelis. Man kan give sin konfekt smag af lige hvad man har lyst til – jeg valgte at lave med smag af lakrids (tidens trend) overtrukket med hvid chokolade, pistacie-krokant med mørk chokolade i bunden, frysetørrede solbær overtrukket med mørk chokolade og en almindelig klassisk kransekage
Jeg har lavet årets første konfekt, bestående af marcipan, cognac og chokolade. Vi befinder os i den nemme ende i konfekt kategorien, med få midler og udstyr, kan alle være med her
Æggehvide og flormelis til glasur. Dem der er lavet med sprøjtepose skal så have dyppet bunden i chokolade og dem med nougat i, skal pyntes med en smule glasur
Tilsæt herefter flormelis og smør og rør rundt til du har en ensartet masse. Chokoladetrøffel. Så nærmer julen sig og med julen kommer også hyggelige dage med kage-bagning og konfekt-værksted