Koteletter af svinekam opskrifter

Langtidsstekt SVINEKAM 65°C - 8 timer

Langtidsstekt SVINEKAM 65°C - 8 timer

Svinekam er rett og slett svinekoteletter, som ikke er delt opp i koteletter. Her har jeg servert krydret sennep -og honning marinert, langtidsstekt svinekam, med fløtegratinerte poteter, ovnsbakte grønnsaker og brun saus
Grisen "TEMA" - Kotelet - Opskrift

Grisen "TEMA" - Kotelet - Opskrift

Mange supermarkeder køber almindelig grise og skære dem i tynde koteletter på ca. Kotelet af marmoreret svinekam med bønner, stegte æbler og Æble juc
Udskæring - Nakkefilet

Udskæring - Nakkefilet

Nakkefilet (som vi vender tilbage til), forloren mørbrad, Rullesteg, Nakkekoteletter og Plankesteaks

Marinerede koteletter af svinekam

Kødet tages op af marinaden og brunes i olien. - afhængigaf kødtype. Opskriften er udarbejdet af Vivi Henriksen, klinisk diætist

Rødbede pyt-i-pande med nødder

Server til kålpølser, medister, koteletter, svinekam. 5-7 grønkålsstængler. 2 æbler. 1-2 løg eller 1 stor porre