Så blev det tid til en absolut klassiker, og jeg må sige den holder endnu Tricket (hvis der er sådan et) er at lave en kanon tomatsauce som hældes over koteletterne
Jeg havde købt et par svinekoteletter med skaft og de var bestemt ikke til den lille kleine side. Jeg havde lidt forskellige rester af både grøntsager, bacon, ost og en lufttørret oksespegepølse, som jeg utroligt gerne ville have brugt
en halv time før servering vendes koteletterne i olivenolie og krydres med salt og peber. Skær lidt over halvdelen af blomkålen ud i mindre stykker og hæld dem i en gryde med fløde og mælk
Koteletter på en bund af blomkålsris og toppet med cremet flødesovs, bacon og champignoner - mums. Hak løget og steg det med baconen, til baconen bliver sprød
Jeg fandt alt det ovenfor, undtagen bacon,løg og hvidløg - resten er "skraldet". 2 koteletter brunet på panden med salt og peber½ løg og et fed hvidløg brunet efter følgende med 1 stor tsk paprika1 snittet rødpeber/snackpeber3 champignon snittetlidt bacon eller tørret skinke (jeg har en tør skinke i spisekammeret)et skvat flødeDe fint snittede grøntsager kom i bunden af et lille ovnfast fad, korteletterne ovenpå, og fløde på. Jeg fandt 1 pakke, stødte men friske fad koteletter i containeren, det betød 3 middage i fryseren, så nu venter vi bare på hvordan det bliver. 2 koteletter
Pil løgene og hak dem fint og steg dem på panden sammen med bacon til begge dele er gyldne. Æblekoteletter er blevet familiens hurtige ret, når vi ikke lige ved hvad vi skal have og man kan med fordel, skifte fløden ud med mælk, så er den også mere fedtfattig