Koteletter bacon fløde opskrifter

Koteletter i fad med bacon, fløde og champignons

Så blev det tid til en absolut klassiker, og jeg må sige den holder endnu Tricket (hvis der er sådan et) er at lave en kanon tomatsauce som hældes over koteletterne
Koteletter i fad

Koteletter i fad

Tilsæt hvidløg og paprika og derefter koteletter, bacon (som lige skal skæres i små stykker inden) hakkede tomater og fløde
Ovnbagte Nakkekoteletter

Ovnbagte Nakkekoteletter

Steg baconet og læg ovenpå koteletterne. Svits løg og champignons i stegefedtet og tilsæt fløde og krydderier
Fyldt svinekotelet italian style

Fyldt svinekotelet italian style

Jeg havde købt et par svinekoteletter med skaft og de var bestemt ikke til den lille kleine side. Jeg havde lidt forskellige rester af både grøntsager, bacon, ost og en lufttørret oksespegepølse, som jeg utroligt gerne ville have brugt
Koteletter i fad - gæstemad

Koteletter i fad - gæstemad

I en gryde steges baconen til den får farve og skrumper. Fløden og mælken tilsættes og det koger op i et par minutter
Koteletter i nyt fad

Koteletter i nyt fad

Hæld sovsen over koteletterne og fordel baconen over. Hvis sovsen er størknet fuldstændigt kan der tilsættes lidt fløde/mælk inden det opvarmes igen
Koteletter i fad med pepperoni

Koteletter i fad med pepperoni

Fløde, mælk og hønseboullion og peber blandes og hældes over koteletterne. Det her er en variation over den traditionelle ret - koteletter i fad
Koteletter i paprikasauce

Koteletter i paprikasauce

Klip bacon i strimler. lidt ekstra vand eller mælkKoteletterne brunes på panden og lægges taglagt i et ildfast fad
Koteletter i fad

Koteletter i fad

Salt, peber fløde, ketchup og løg lægges ovenpå kartoflerne. Koteletterne brunes på panden og krydres lidt med salt og peber, og lægges ovenpå i fadet
Koteletter i fad

Koteletter i fad

Løg og bacontern svitses i en gryde. Koteletterne bankes og vendes i mel, brunes i en pande på begge sider
Koteletter i fad

Koteletter i fad

Jeg fandt alt det ovenfor, undtagen bacon,løg og hvidløg - resten er "skraldet". 2 koteletter brunet på panden med salt og peber½ løg og et fed hvidløg brunet efter følgende med 1 stor tsk paprika1 snittet rødpeber/snackpeber3 champignon snittetlidt bacon eller tørret skinke (jeg har en tør skinke i spisekammeret)et skvat flødeDe fint snittede grøntsager kom i bunden af et lille ovnfast fad, korteletterne ovenpå, og fløde på. Jeg fandt 1 pakke, stødte men friske fad koteletter i containeren, det betød 3 middage i fryseren, så nu venter vi bare på hvordan det bliver. 2 koteletter
Æblekoteletter i karry

Æblekoteletter i karry

Pil løgene og hak dem fint og steg dem på panden sammen med bacon til begge dele er gyldne. Æblekoteletter er blevet familiens hurtige ret, når vi ikke lige ved hvad vi skal have og man kan med fordel, skifte fløden ud med mælk, så er den også mere fedtfattig

Koteletter i fad (orangesovs)

Steg bacon på panden til det er lidt sprød, tilsæt hakket løg i skiver, og brunes let af. Tilsæt fløde, og hakket tomat