Koteletter i karryfadmed hvidkål og porrer. Læg koteletterne oven på grønsagerne i fadet. noget af det kød jeg rigtig godt kan lide er nogle gode saftige nakkekoteletter
Brun koteletterne af på en pande med lidt olie. Sauter det kort og tilsæt fiskesauce samt ingefær. Tag koteletterne ud og hæld grøntsagsblandingen over kødet
Som lovet efter weekendens noget "tunge" menuforslag, er forslag til denne uges middagsretter lette og sunde - men det er jo ikke ensbetydende med, at det ikke kan smage godt, også rigtigt godt
Koteletter i fad. Kog op og server med et drys frisk chili og koriander. Serveres med. 2 spsk smør1 stort løg3 fed hvidløg½ selleri2 persillerødder2 pastinakker3-4 kartofler2-3 chili3 tørrede lime blade4 cm revet ingefær1 liter hønsebouillon2 ds. Tilsæt limeblade og revet ingefær, og lig 1-2 hele chili ved