Koteletter fløde kartofler opskrifter

Koteletter i fad

Koteletter i fad

Hæld de flåede tomater, fløde og champignonskiver i panden, bring det i kog under omrøring, lad det simre et par minutter, smag til med salt og peber, og hæld det herefter over koteletterne
Koteletter i fad

Koteletter i fad

De steges til al væske er fordampet, hvorefter tomater, peberfrugt, fløde og div. Det passede nu også fint til retten, og så fik jeg bugt med den pose kartofler jeg havde liggende i bunden af køleskabet

Koteletter i fad

½ liter fløde. Jeg laver altid en stor portion, så vi har til flere dage, da den kan nydes med både ris, kartofler og kartoffelmos til, så man kan variere den lidt
Fyldt svinekotelet italian style

Fyldt svinekotelet italian style

Jeg havde købt et par svinekoteletter med skaft og de var bestemt ikke til den lille kleine side. Det hele sauteres et par minutter, hvorpå fløden og diverse krydderier tilsættes
Koteletter i fad

Koteletter i fad

Salt, peber fløde, ketchup og løg lægges ovenpå kartoflerne. Kartoflernes skæres i skiver og lægges i fadet
Koteletter i fad

Koteletter i fad

ris eller kartofler eller flüte. Koteletterne bankes og vendes i mel, brunes i en pande på begge sider
Oksebøffer i fad m. grønt & fløde.

Oksebøffer i fad m. grønt & fløde.

) Kødet kan også ændres, vi har prøvet med svine mørbrad, gode okse bøffer, engelske bøffer, svine koteletter, og vi vil gerne prøve med en oksemørbrad en dag
Inspiration til middage for weekenden uge 33

Inspiration til middage for weekenden uge 33

Lammekoteletter med mojosauce, Dessert. Rabarbertrifli med makroner og nougatflødeskumSøndag. Grillet svinekotelletter med frugtsalsa og ovnbagte nye kartoflerLørdag
Sovs med druesirup og portvin til svinekød

Sovs med druesirup og portvin til svinekød

Koteletterne blev paneret i raspen. Tilsæt fløden, kog op igen og smag til med salt og peber. Hokkaido (den allesteds nærværende), gulerod, kartofler og et par hele rødløg – dryppet med lidt olie og krydret med rosmarin
Mad i fad!

Mad i fad!

Til retten her, brugte jeg økologiske koteletter, men man kan vælge at bruge skinketern eller kyllingebryst hvis det er det man lige har i huset

Gammeldags æblekage

Sidst fik vi forloren hare, og i aften skal vi vidst nok have koteletter i fad. Flødeskum, rasp og æblegrød