Hæld de flåede tomater, fløde og champignonskiver i panden, bring det i kog under omrøring, lad det simre et par minutter, smag til med salt og peber, og hæld det herefter over koteletterne
De steges til al væske er fordampet, hvorefter tomater, peberfrugt, fløde og div. Det passede nu også fint til retten, og så fik jeg bugt med den pose kartofler jeg havde liggende i bunden af køleskabet
½ liter fløde. Jeg laver altid en stor portion, så vi har til flere dage, da den kan nydes med både ris, kartofler og kartoffelmos til, så man kan variere den lidt
Jeg havde købt et par svinekoteletter med skaft og de var bestemt ikke til den lille kleine side. Det hele sauteres et par minutter, hvorpå fløden og diverse krydderier tilsættes
Kom bouillon på og fløde , husk lidt salt og peber. 2 kg kartofler kogt med salt , skåret i skiver. 4 porre skåret i skiver Karry Chili flager 1/2 li fløde 3 dl bouillon slags efter smag. 2 kg kartofler
) Kødet kan også ændres, vi har prøvet med svine mørbrad, gode okse bøffer, engelske bøffer, svine koteletter, og vi vil gerne prøve med en oksemørbrad en dag
Lammekoteletter med mojosauce, Dessert. Rabarbertrifli med makroner og nougatflødeskumSøndag. Grillet svinekotelletter med frugtsalsa og ovnbagte nye kartoflerLørdag
Koteletterne blev paneret i raspen. Tilsæt fløden, kog op igen og smag til med salt og peber. Hokkaido (den allesteds nærværende), gulerod, kartofler og et par hele rødløg – dryppet med lidt olie og krydret med rosmarin