Så blev det tid til en absolut klassiker, og jeg må sige den holder endnu Tricket (hvis der er sådan et) er at lave en kanon tomatsauce som hældes over koteletterne
Hæld de flåede tomater, fløde og champignonskiver i panden, bring det i kog under omrøring, lad det simre et par minutter, smag til med salt og peber, og hæld det herefter over koteletterne
De steges til al væske er fordampet, hvorefter tomater, peberfrugt, fløde og div. Koteletter i fad er ikke noget jeg har spist meget af i mit liv, da det sådan set vist aldrig er blevet serveret i mit barndomshjem
skær løg og hvidløg i små tern og brun dem af i en gryde med lidt smør, tilsæt paprika, de flåede tomater og tomatpureen og lad det lige varme op, tag gryden af varmen og blend det hele til en tyk sovse med stavblenderen, tilsæt fløden
Koteletter paneret i krydret rasp – raspen krydret med citronskal, rosmarin og parmesan. Tilsæt fløde og lad sovsen koge ind til en passende konsistens – eller jævn med lidt Maizena rørt ud i koldt vand
Svits løg og champignons i stegefedtet og tilsæt fløde og krydderier. Det var en menneskealder siden jeg havde fået koteletter i fad og det smagte endnu bedre end jeg huskede det
Jeg havde købt et par svinekoteletter med skaft og de var bestemt ikke til den lille kleine side. Det hele sauteres et par minutter, hvorpå fløden og diverse krydderier tilsættes
frikadeller, svinemørbrad, koteletter, bøf eller kylling. Den oprindelige opskrift er med fløde, men jeg har givet opskriften mit eget sunde præg og skiftet fløde ud med skyr
en halv time før servering vendes koteletterne i olivenolie og krydres med salt og peber. Skær lidt over halvdelen af blomkålen ud i mindre stykker og hæld dem i en gryde med fløde og mælk