Koteletter fløde opskrifter

Koteletter i fad med bacon, fløde og champignons

Så blev det tid til en absolut klassiker, og jeg må sige den holder endnu Tricket (hvis der er sådan et) er at lave en kanon tomatsauce som hældes over koteletterne
Koteletter i fad

Koteletter i fad

Hæld de flåede tomater, fløde og champignonskiver i panden, bring det i kog under omrøring, lad det simre et par minutter, smag til med salt og peber, og hæld det herefter over koteletterne
Koteletter i fad

Koteletter i fad

De steges til al væske er fordampet, hvorefter tomater, peberfrugt, fløde og div. Koteletter i fad er ikke noget jeg har spist meget af i mit liv, da det sådan set vist aldrig er blevet serveret i mit barndomshjem
Koteletter i fad ( rigtig mormor mad )

Koteletter i fad ( rigtig mormor mad )

skær løg og hvidløg i små tern og brun dem af i en gryde med lidt smør, tilsæt paprika, de flåede tomater og tomatpureen og lad det lige varme op, tag gryden af varmen og blend det hele til en tyk sovse med stavblenderen, tilsæt fløden
Koteletter i fad

Koteletter i fad

Tilsæt hvidløg og paprika og derefter koteletter, bacon (som lige skal skæres i små stykker inden) hakkede tomater og fløde

Koteletter i fad

½ liter fløde. Koteletter i fad kender vi vist alle – denne her er en klassiker herhjemme, vi får den med jævne mellemrum
Citron-, rosmarin- og parmesanpaneret kotelet

Citron-, rosmarin- og parmesanpaneret kotelet

Koteletter paneret i krydret rasp – raspen krydret med citronskal, rosmarin og parmesan. Tilsæt fløde og lad sovsen koge ind til en passende konsistens – eller jævn med lidt Maizena rørt ud i koldt vand
Ovnbagte Nakkekoteletter

Ovnbagte Nakkekoteletter

Svits løg og champignons i stegefedtet og tilsæt fløde og krydderier. Det var en menneskealder siden jeg havde fået koteletter i fad og det smagte endnu bedre end jeg huskede det
Fyldt svinekotelet italian style

Fyldt svinekotelet italian style

Jeg havde købt et par svinekoteletter med skaft og de var bestemt ikke til den lille kleine side. Det hele sauteres et par minutter, hvorpå fløden og diverse krydderier tilsættes
Rødbedesalat

Rødbedesalat

frikadeller, svinemørbrad, koteletter, bøf eller kylling. Den oprindelige opskrift er med fløde, men jeg har givet opskriften mit eget sunde præg og skiftet fløde ud med skyr