Orientalske Koteletter med Mangospyd og Bulgursalat. I denne uge handler det om hovedretter med mango. Mango er lige nu ude i butikkerne til en meget rimelig pris, og der er rigtig mange muligheder for at tilsætte den til hovedretten i stedet for altid bare at spise den som mellemmåltid
Hovedretten i lørdags var disse lækre koteletter. Normalt synes jeg at koteletter hurtigt bliver tørre og kedelige, medmindre de er i fad med en masse snask
Glaserede koteletter med. Hovedretten. Jeg beklager mange gange at jeg i de sidste uger kun har haft indlæg med madplaner, men jeg har ikke selv lavet mad her mellem jul og nytår
Hovedret. Asiatisk inspireret risotto og kalvewok. Print This Post. Anderledes risotto med hytteost, som i øvrigt kan røres med lidt vanillesukker, græsk yoghurt og lidt syltede kirsebær, så er der en lækker dessert
Hovedret. Krydr koteletterne med salt og peber, og brun dem hurtigt på en varm, tør pande. Fordel koteletterne, kartofler, løg og resten af kålen herover