For foruden at koge perlebyggen og spise den som tilbehørtildinekoteletterifad, kan du også bruge den som toppingsidin suppe, eller du kan komme den idin paella
Koteletterifad er, tror jeg, den ret, jeg har fået serveret flest gange gennem min barndom. På panden med baconfedt steget koteletterne let på begge sider og krydr med salt og peber
Jeg serverede skårne friske grøntsager til - agurk, rød peberfrugt, gulerødder og tomater. Koteletterne krydres med salt og peber og lægges i et smurt ildfastfad
Alt i et fad. Tilbagetilvirkeligheden og hverdagen efter en uge medkagebageri og sygehusbesøg. Skræl kartofler og gulerødder og skær dem over i passende størrelser
) Kødet kan også ændres, vi har prøvet medsvine mørbrad, gode okse bøffer, engelske bøffer, svinekoteletter, og vivil gerne prøve med en oksemørbrad en dag
)Hvis du ikke har en Rømertopf kan du opnå samme resultat med et ildfastfad dækket medstanniol. Denne ret er ikke en traditionelkoteletterifad, men i stedet kød, kartofler og grønsager i en suppeagtig væske
Som lovet efter weekendens noget "tunge" menuforslag, er forslag til denne uges middagsretter lette og sunde - men det er jo ikke ensbetydende med, at det ikke kan smage godt, også rigtigt godt
Man slipper dem medblikket et øjeblik, og straks er de så store, at man skal kalde på en drager med bagagevogn for at få dem slæbt fra marken til køkkenet