Er du ude i noget medLCHF-kost (low carb high fat), så undgå stivelse – ris, pasta, kartofler og brød som nok er det man ellers normalt ville servere til – og servér f
Gratineringsost (vi brugte Fløde Havartimed stor succes). hvis jeg selv skal sige det (og det kommer fra én, der aldrig har været specieltvildmedkoteletterifad
Koteletterne brunes godt på begge sider, og ligges bagefter over i det ovnfaste fad. Jeg havde købt et par svinekotelettermed skaft og de var bestemt ikketil den lillekleineside
Pasta ifadmed baconsvøbte koteletter og bønner (hovedret). Hæld det i et ildfastfad. Hæld vandet fra pasta og broccoli og rør saucen i sammen med halvdelen af osten
Det skal være nemt og overskueligt at være på glutenfri og mælkefridiæt, derfor kommer jeg også med gode råd og vejledningtil, hvor flere af produkterne kan købes
Den færdige tomat sovs hældes over koteletterneifadet, som toppes med revet ost. Jeg havde ligesom fået nok af koteletterifadmedristil og tænkte på om de mon får koteletteriItalien
Pikantostentilsættes sammen medkrydderierne. Brun koteletterne og læg dem i et ildfastfad. De rensede champignoner brunes i fedtstoffet fra koteletterne
Hæld blandingeni et ovnfast fad. en gulerods-, blomkåls- og broccoliblanding og friske porrer) eller en grøn salatSådan tilberedeskotelettermed pasta al forno