Koteletter i fad med paprika opskrifter

Koteletter i fad

Koteletter i fad

Koteletterne krydderes med salt og peber, hvor efter de brunes på en stegepande på begge sider. Det passede nu også finttil retten, og så fik jeg bugt med den pose kartofler jeg havde liggendei bunden af køleskabet
Koteletter i fad ( rigtig mormor mad )

Koteletter i fad ( rigtig mormor mad )

skær løg og hvidløgi små tern og brun dem af i en gryde medlidt smør, tilsætpaprika, de flåede tomater og tomatpureen og lad det lige varme op, tag gryden af varmen og blend det hele til en tyk sovse med stavblenderen, tilsæt fløden
Koteletter i fad

Koteletter i fad

Krydr koteletternemed salt og peber, kom nu smør på panden og steg koteletterne et halvt til et helt minutstid på begge sider
Koteletter med Paprika og Champignonsauce

Koteletter med Paprika og Champignonsauce

Denne ret er et fint og noget hurtigerealternativtilkoteletterifad. Krydr koteletternemedpaprika, salt og peber og brun dem godt iolie på begge sider

Koteletter i fad

Pensl koteletternemedrapsolie og giv dem et godt lag salt og peber og røget paprika. Smag tilmed røget paprika, paprika, salt og peber og lad det simre et par minutter
Koteletter i ostefad

Koteletter i ostefad

Koteletterne krydres godt med salt, peber og paprika på begge sider. Nogle opskrifter ser først dagens lys efter megen omtanke og planlægning, mens andre biksestilfældigt sammen i et væld af tanker og gode ideer, toppet medhvad-man-nu-lige-har-i-skabene
Nemme kyllinge  koteletter

Nemme kyllinge koteletter

Læg dem på et fad, og dæk dem tilmedstanniol, og lad dem hvile et øjeblik – og så er der lækker mad
Ovnbagte Nakkekoteletter

Ovnbagte Nakkekoteletter

Det var en menneskealder siden jeg havde fået koteletterifad og det smagte endnu bedre end jeg huskede det
Koteletter i Fad med paprika

Koteletter i Fad med paprika

Det hele lægges over koteletternei et stort fad. Svitskoteletterne på panden ilidtolie. Krydder medpaprika og salt og peber
Koteletter i fad - gæstemad

Koteletter i fad - gæstemad

et par friske cherrytomater skåret i halve ogsåpaprikaoreganosaltpeberKoteletterne steges på panden ilidtmargarine, så de lige får lidt farve - krydres med salt, peber og paprika