skær løg og hvidløgi små tern og brun dem af i en gryde med lidt smør, tilsætpaprika, de flåede tomater og tomatpureen og lad det lige varme op, tag gryden af varmen og blend det hele til en tyk sovse med stavblenderen, tilsæt fløden
Valget faldt kødmæssigt på koteletter med porre, bacon og sød chilisauce. (Koteletter). I fredags var jeg alene hjemme til aftensmad og der bestemte jeg mig for at prøve at lave en ny opskrift og en gammel opskrift for at se om de passede sammen
Krydr koteletterne med salt og peber og brun dem først på den ene sidei et par minuttertil de er brunet godt og karamelliseret, tilsæt resten af smøret og vend koteletterne og gør det samme
Svinekæberne brunes i smør i en gryde. Er svinekæber det bedste kød på en gris. Tilsætbouillon, rødvin, laurbærblad, salt/peber og svinekæberne og bringgrydeni kog
Jeg havde købt et par svinekoteletter med skaft og de var bestemt ikketil den lillekleineside. Bacon skæres i grove tern og brunes godt i en mindregryde
Bulgursalaten herover kan du som nævnt spise som en selvstændig ret, eller du kan spise den som tilbehørtil stegte retter – frikadeller, fisk, koteletter, bøf osv
Hæld tomater og pure igryden sammen med salt og paprika. Rist bacon sprød og læg den i en skål, rist pølserne og læg dem i skålen med bacon, steg mørbradbøfferne og læg dem i skålen
Tag koteletterne op af grydenigen. middagskoteletter (ca. Jeg var på intettidspunktitvivl om at jeg ville lave en eller anden paprikagryde, men hvordan sammensætningen skulle være, det kunne jeg ikke helt finde ud af
koteletterne ud med kylling og derfor blev fremgangsmåden lidt anderledes. Lav en sovs ved at koge marinaden op i en gryde sammen med ekstra bouillontil du får en god sovs