En opskrift på store, saftige kotelettermed æbler, nødder og ahornsirup. Det er det, man kalder gourmetsaltning, og til koteletter er det en rigtig god ide
Jeg er ikke normalt særlig vild medkoteletter. Hvis de så i det mindste var til at skære en lomme i og fylde med noget spændende – men det er ganske umuligt – de er så tynde
Forskellen denne gang er at der er groteske mængder af kød, da det kom til stykket nænnede jeg ikke at skære meget mere en bare svær og fedt af, så når benene deles er det nærmest koteletter
Krydr koteletternemed halvdelen af karryen, salt og peber. Den her opskrift er jeg belvet inspireret af fra det nye magasin fra Sæson for god smag - det er en ny og lækker måde at lave koteletter i fad
Da jeg endelig begyndt at spise koteletter igen, var i et job hvor jeg arbejdede i en gårdbutik hvor vi fik frilandsgrise hjem, med en flot marmorering
Koteletterne blev paneret i raspen. (Kog fond på ben og frys det ned i isterningeposer – så er der altid til at lave en god sovs)
Dalsgaard i Skivholme
Koteletterne bankes let med en knyttet hånd. engelske koteletter. Jeg valgte at lave flødepeberroden som små kyskager, smed dem i fryseren, og ved servering lagde jeg dem på den varme kotellet
Fjern alle synlig benmed en pincet. Luk fast til med en bomuldssnor. Gnid fisken med olie. på hver side, mens man af og til pensler dem med resten af marinaden
Koteletter fra f. Sidder der lidt småben tilbage, kan de let fjernes med en knivspids. - Finnerne klippes af i retningen fra hale mod hoved- Fisken skrabes for slim fra hoved til hale ( hvis det ikke lige drejer sig om en karpe)- Fisken skrabes for skæl fra hale til hoved- Skrab rygblod og sorte rester af bughinden ud med en mindre kniv- Skyl derefter fsken i flere hold koldt vand både ud- og indvendig- Dup fisken tør med køkkenrulle