Tænd grillen og lav en hjemmelavet barbecuesovs til et par gode øko koteletter. Hvis du har trænet og skal have stivelse til din aftensmad, så udskift rosenkålen med rodfrugter)
3 koteletter. 1 broccoli. 2) Skær koteletterne i små tern og put dem i marinaden i gryden. 3) Lad koteletterne simre i ca. 4) Imens skæres broccoli i små buketter og græskarkernerne steges på en tør pande til de er gyldenbrune. 5) Derefter piskes æggene sammen i en skål med salt og peber. 6) Opvarm en pande med 1 spsk. Tilsæt herefter halvdelen af æggemassen og steg wrappen 3-4 minutter på den ene side, hvorefter den med forsigtig vendes og steges yderligere et par minutter. 7) Æggewrappen fyldes medbroccoli, græskarkerner, svin og rulles sammen. 3 koteletter. 1 broccoli
Koteletter, kartoffelmos og hvidkålssalat. Mindstebarnet og jeg har begge ligget med et maveonde, og Husbond har været møgforkølet, på grænsen til influenza
Server de nye kartofler medkoteletter og den dampede broccolisalatmed ansjosdressing. Tag koteletterne ud af køleskabet og krydr dem med havsalt og sort peber
Men rent faktisk kan du med en smule omtanke nemt lette grillmaden for en masse unødige kalorier og fedtprocenter, uden at det bliver hverken sværere, mindre hyggeligt eller smager dårligere