Koteletter med friske krydderurter opskrifter

Koteletter i fad

Koteletter i fad

Pynt gerne medkrydderurter på retten ved servering – det ser så lækkert og indbydende ud. Krydr koteletternemed salt og peber, kom nu smør på panden og steg koteletterne et halvt til et helt minuts tid på begge sider
Fyldt svinekotelet italian style

Fyldt svinekotelet italian style

Jeg havde købt et par svinekotelettermed skaft og de var bestemt ikke til den lille kleine side. Koteletterne brunes godt på begge sider, og ligges bagefter over i det ovnfaste fad
Svinekotelet med grøn lasagne

Svinekotelet med grøn lasagne

Tilbehøret til den "grønne" lasagne blev de to store skaftkoteletter som lå og ventede i fryseren. Lasagnen består af en ostesauce, bacon og diverse sauterede grøntsager og krydderurter, altså det som var i køleskabets grøntsagsskuffe
Lammekoteletter med krydret crust

Lammekoteletter med krydret crust

friske salvieblade. Blend de finthakkede krydderurtermed raspen. Vend koteletterne i raspen. Smør hver kotelet med blandingen på begge sider
Stuvet spidskål

Stuvet spidskål

Stuvet spidskål smager godt til de nylavede dunser eller andre farsretter, stegt flæsk, hamburgerryg eller skinke eller koteletter
Koteletter i fad

Koteletter i fad

Server koteletternemed ris til. Læg dem i et ildfast fad og krydr dem med salt og peber. Der kan også tilsættes nogle friskekrydderurter såsom koriander, basilikum eller oregano
Kotelet på puylinser, stegt parmaskinke og balsamicoglace

Kotelet på puylinser, stegt parmaskinke og balsamicoglace

(4 personer)4 svinekoteletter200 g puy linser (eller grønne linser)1 pk parmaskinker i skiver350 g bladselleri3 fed hvidløg2 spsk olivenolie1 potte frisk citronmelisse1 stor håndfuld frisk basilikumBalsamicoglaceHavsaltFriskkværnet peberSådan gør du. 1) Start med at hak hvidløg fint og skær sellerien i små terninger2) Kog puy linserne efter anvisningerne på pakken (typisk koges de under låg i 15-20 minutter - og husk at skyld linserne først i kold vand)3) Steg nu parmaskinken på en pande ved høj varme. De skal være møre, men stadig have bid6) Hak til slut krydderurterne og bland dem sammen med linser, selleri, hvidløg og parmaskinkestykkerne7) Anret linseblandingen på portionstallerkener med en kotelet ved siden af. Slut af med at dryp lidt balsamicoglace oven på linseblandingen og et par dråber på tallerkenen 4 personer. 4 svinekoteletter

Lammekoteletter m/ Ratatouille

Læg koteletterne (uden ben) i en frysepose med marinaden. Skyl og hak mynteblade, og rør smør med mynten, lidt citronsaft, og et knips salt og peber
De danske svin har været til numerolog

De danske svin har været til numerolog

med skinketern, spareribs, lækre grisekoteletter og selvfølgelig. eksempel kaldt en udskæring af den finpudsede filet for fadkoteletter,

Koteletter med friske krydderurter

Server tomaterne sammen medkoteletterne. Drys med lidt friskkværnet rød Kampot peber og lidt sukker. Så er det tid til at bruge nogle af de dejlige friskekrydderurter

Toscanske koteletter

I næsten alle kogebøger om det toscanske køkken, er der opskrifter på stegt kalvekød, oksekød og svinekød med ost eller skinke og krydderurter i