Pynt gerne medkrydderurter på retten ved servering – det ser så lækkert og indbydende ud. Krydr koteletternemed salt og peber, kom nu smør på panden og steg koteletterne et halvt til et helt minuts tid på begge sider
Jeg havde købt et par svinekotelettermed skaft og de var bestemt ikke til den lille kleine side. Koteletterne brunes godt på begge sider, og ligges bagefter over i det ovnfaste fad
Server de varme crepes sammen med det friske tilbehør og dipping saucen. Dejen smager godt både med og uden gurkemeje, og det er altså heller ikke krydderiet, der afgør forskellen på en god eller dårlig vietnamesisk crepe
Tilbehøret til den "grønne" lasagne blev de to store skaftkoteletter som lå og ventede i fryseren. Lasagnen består af en ostesauce, bacon og diverse sauterede grøntsager og krydderurter, altså det som var i køleskabets grøntsagsskuffe
Server koteletternemed ris til. Læg dem i et ildfast fad og krydr dem med salt og peber. Der kan også tilsættes nogle friskekrydderurter såsom koriander, basilikum eller oregano
(4 personer)4 svinekoteletter200 g puy linser (eller grønne linser)1 pk parmaskinker i skiver350 g bladselleri3 fed hvidløg2 spsk olivenolie1 potte frisk citronmelisse1 stor håndfuld frisk basilikumBalsamicoglaceHavsaltFriskkværnet peberSådan gør du. 1) Start med at hak hvidløg fint og skær sellerien i små terninger2) Kog puy linserne efter anvisningerne på pakken (typisk koges de under låg i 15-20 minutter - og husk at skyld linserne først i kold vand)3) Steg nu parmaskinken på en pande ved høj varme. De skal være møre, men stadig have bid6) Hak til slut krydderurterne og bland dem sammen med linser, selleri, hvidløg og parmaskinkestykkerne7) Anret linseblandingen på portionstallerkener med en kotelet ved siden af. Slut af med at dryp lidt balsamicoglace oven på linseblandingen og et par dråber på tallerkenen 4 personer. 4 svinekoteletter
Server tomaterne sammen medkoteletterne. Drys med lidt friskkværnet rød Kampot peber og lidt sukker. Så er det tid til at bruge nogle af de dejlige friskekrydderurter