Jeg havde købt et par svinekotelettermed skaft og de var bestemt ikke til den lille kleine side. Koteletterne brunes godt på begge sider, og ligges bagefter over i det ovnfaste fad
en bulgursalat til eksempelvis koteletter. Fyld champignonerne med ostemassen. Champignonerne her kan spises som en appetitvækker eller som tilbehør sammen med f
3 koteletter. 2) Skær koteletterne i små tern og put dem i marinaden i gryden. 3) Lad koteletterne simre i ca. 5) Derefter piskes æggene sammen i en skål med salt og peber. 6) Opvarm en pande med 1 spsk. Tilsæt herefter halvdelen af æggemassen og steg wrappen 3-4 minutter på den ene side, hvorefter den med forsigtig vendes og steges yderligere et par minutter. 7) Æggewrappen fyldesmed broccoli, græskarkerner, svin og rulles sammen. 3 koteletter
Æblekoteletter i karry – Når jeg kommer sent hjem fra arbejde, kan jeg godt lide at det er let at lave aftensmad, samtidig med den smager virkelig godt og når retten tilberede i ovnen, kommer der en skøn duft i hele hjemmet