Koteletterne krydderes med salt og peber, hvor efter de brunes på en stegepande på begge sider. Det passede nu også fint til retten, og så fik jeg bugt med den pose kartofler jeg havde liggende i bunden af køleskabet
Koteletter i fad – Møre og saftige. Siden da er den videregivet til andre generationer, men om den er slået helt igennem i alle hjem er svært at svare på – måske du får lyst at afprøve den nu med en klassisk kartoffelmos
Hæld vandet fra og mos med en kartoffelmoser eller noget lignende. Rodfrugtmosen er et rigtig godt og sundere alternativ til den velkendte kartoffelmos
Inspireret af en helt anden ret hos newyorkerbyheart nemlig Laks Walevska, der kom jeg til at tænke på de "færdigretter" man kan købe hos nogle slagtere, nemlig kotelet, mørbradbøf eller lignende, medkartoffelmos og sovs i "reden"
Dertil skal man købe et stykke svinekød, jeg har forsøgt at oversætte det hollandske ord (hamlappen) på "google" og "nicetranslator", men det kan ikke lade sig gøre, men i mangel af bedre kan koteletter, skinkesnitzler, skinkemignon og andet af den art bruges
Koteletter, kartoffelmos og hvidkålssalat. Mindstebarnet og jeg har begge ligget med et maveonde, og Husbond har været møgforkølet, på grænsen til influenza
Brun koteletterne i lidt smør på en meget varm pande på begge sider, og krydr med salt. Kom kartoffelmosen i en sprøjtepose, og lav en flot rand på koteletterne
Svinekæber medkartoffelmos og slikærter Har du nogensinde smagt svinekæber. Krydr koteletternemed salt og peber, og brun dem hurtigt på en varm, tør pande
I hvert fald længere tid end de hverdagsagtige retter, som frikadeller, bøf, koteletter osv. Nogle af retterne er “alt i en gryde”, men andre kan du servere medkartoffelmos, ris, pasta, ovnkartofler eller hvad du nu har lyst til, men skal der et godt brød til, kan jeg varmt anbefale et godt grydebrød – evt