Koteletter med kartoffelmos opskrifter

Koteletter i fad

Koteletter i fad

Koteletterne krydderes med salt og peber, hvor efter de brunes på en stegepande på begge sider. Det passede nu også fint til retten, og så fik jeg bugt med den pose kartofler jeg havde liggende i bunden af køleskabet

Koteletter i fad

Jeg laver altid en stor portion, så vi har til flere dage, da den kan nydes med både ris, kartofler og kartoffelmos til, så man kan variere den lidt

Rødvinsbraiserede svinekæber

Måske, det er hvertfald i hård konkurrence med en god mørbrad og kotelet. Vi fik en grov kartoffelmos til, grøntsagerne tænkte vi os til
5 retter med svinekød

5 retter med svinekød

Koteletter i fad – Møre og saftige. Siden da er den videregivet til andre generationer, men om den er slået helt igennem i alle hjem er svært at svare på – måske du får lyst at afprøve den nu med en klassisk kartoffelmos
Svinekoteletter med Rodfrugtmos

Svinekoteletter med Rodfrugtmos

Hæld vandet fra og mos med en kartoffelmoser eller noget lignende. Rodfrugtmosen er et rigtig godt og sundere alternativ til den velkendte kartoffelmos
Koteletter i nyt fad

Koteletter i nyt fad

Server med ris eller kartoffelmos. Bank koteletterne flade med en knytnæve. Vend den i mel drysset med salt og peber
Hakkebøf med bløde løg i rede af kartoffelmos

Hakkebøf med bløde løg i rede af kartoffelmos

Inspireret af en helt anden ret hos newyorkerbyheart nemlig Laks Walevska, der kom jeg til at tænke på de "færdigretter" man kan købe hos nogle slagtere, nemlig kotelet, mørbradbøf eller lignende, medkartoffelmos og sovs i "reden"
Udskæring - Nakkefilet

Udskæring - Nakkefilet

Nakkefilet (som vi vender tilbage til), forloren mørbrad, Rullesteg, Nakkekoteletter og Plankesteaks
Hollandsk mad igen-igen-igen

Hollandsk mad igen-igen-igen

  Dertil skal man købe et stykke svinekød, jeg har forsøgt at oversætte det hollandske ord (hamlappen) på "google" og "nicetranslator", men det kan ikke lade sig gøre, men i mangel af bedre kan koteletter, skinkesnitzler, skinkemignon og andet af den art bruges
Hollandsk mad...anden del.

Hollandsk mad...anden del.

Man koger lidt svinekød, måske koteletter. eks Stamppot, det er kartoffelmosmed en eller anden grøntsag mast ned i det

Asiatisk inspireret risotto og kalvewok

Anderledes risotto med hytteost, som i øvrigt kan røres med lidt vanillesukker, græsk yoghurt og lidt syltede kirsebær, så er der en lækker dessert

Ugens madplan uge 1

Koteletter, kartoffelmos og hvidkålssalat. Mindstebarnet og jeg har begge ligget med et maveonde, og Husbond har været møgforkølet, på grænsen til influenza

Koteletter med savojkål

Svinekæber medkartoffelmos og slikærter Har du nogensinde smagt svinekæber. Krydr koteletternemed salt og peber, og brun dem hurtigt på en varm, tør pande

Mørbradgryde

Kotelettermed hvidvinssovs Køb en nakkefilet, når de er på tilbud, og skær den selv ud til koteletter

Simremad

I hvert fald længere tid end de hverdagsagtige retter, som frikadeller, bøf, koteletter osv. Nogle af retterne er “alt i en gryde”, men andre kan du servere medkartoffelmos, ris, pasta, ovnkartofler eller hvad du nu har lyst til, men skal der et godt brød til, kan jeg varmt anbefale et godt grydebrød – evt