Koteletter med ris opskrifter

December koteletter med kålet ris

December koteletter med kålet ris

Bland marinaden sammen, læg koteletterne i en frysepose, og hæld marinaden ned i posen. Hæld vandet fra kålen, og bland rosenkål, urter og sesam medrisene
Koteletter i fad

Koteletter i fad

Er du ude i noget med LCHF-kost (low carb high fat), så undgå stivelse – ris, pasta, kartofler og brød som nok er det man ellers normalt ville servere til – og servér f
Koteletter i fad

Koteletter i fad

Koteletterne krydderes med salt og peber, hvor efter de brunes på en stegepande på begge sider. Det passede nu også fint til retten, og så fik jeg bugt med den pose kartofler jeg havde liggende i bunden af køleskabet

Koteletter i fad med bacon, fløde og champignons

Spis de klassiske kogte ris til, eller evt. Så blev det tid til en absolut klassiker, og jeg må sige den holder endnu Tricket (hvis der er sådan et) er at lave en kanon tomatsauce som hældes over koteletterne
Koteletter i fad ( rigtig mormor mad )

Koteletter i fad ( rigtig mormor mad )

Denne ret minder mig om sommerhus med min farmor, så her er min version af koteletter i fad. Intet vækker bedre minder end god gammeldags mad, man kan som regel huske en eller anden hyggelig stund i selskab med ens forældre eller bedsteforældre
Koteletter i fad med kokosmælk

Koteletter i fad med kokosmælk

Server med nudler eller kogte ris samt mango chutney. ½ bundt friske koriander. Krydr koteletternemed halvdelen af karry, salt og peber
Koteletter i fad

Koteletter i fad

Server med fx ris, finthakket blomkål og en god grøn salat. Krydr koteletternemed salt og peber, kom nu smør på panden og steg koteletterne et halvt til et helt minuts tid på begge sider
Koteletter i fad med kokosmælk

Koteletter i fad med kokosmælk

  Servér retten med kogte ris og mango chutney. Kogte basmatiris og mango chutney. Krydr koteletternemed halvdelen af karryen, salt og peber
Koteletter med Paprika og Champignonsauce

Koteletter med Paprika og Champignonsauce

Server koteletter og sauce medris og et drys timian. ris, gerne fuldkorn. Krydr koteletternemed paprika, salt og peber og brun dem godt i olie på begge sider
Koteletter i hollandaise-porresauce

Koteletter i hollandaise-porresauce

Krydr koteletternemed salt/peber og steg dem i en klat smør. Denne porresauce er lavet med (gisp. Passer godt til ris
Koteletter i kokos og karry

Koteletter i kokos og karry

Rist et kort øjeblik og læg derefter koteletterne tilbage på panden sammen med kokosmælken. En hurtig ret tilberedt på panden og medris til,- lækkert og let