Bland marinaden sammen, læg koteletterne i en frysepose, og hæld marinaden ned i posen. Hæld vandet fra kålen, og bland rosenkål, urter og sesam medrisene
Krydr koteletternemed salt og peber og brun dem først på den ene side i et par minutter til de er brunet godt og karamelliseret, tilsæt resten af smøret og vend koteletterne og gør det samme
Er du ude i noget med LCHF-kost (low carb high fat), så undgå stivelse – ris, pasta, kartofler og brød som nok er det man ellers normalt ville servere til – og servér f
Koteletterne krydderes med salt og peber, hvor efter de brunes på en stegepande på begge sider. Det passede nu også fint til retten, og så fik jeg bugt med den pose kartofler jeg havde liggende i bunden af køleskabet
Spis de klassiske kogte ris til, eller evt. Så blev det tid til en absolut klassiker, og jeg må sige den holder endnu Tricket (hvis der er sådan et) er at lave en kanon tomatsauce som hældes over koteletterne
Denne ret minder mig om sommerhus med min farmor, så her er min version af koteletter i fad. Intet vækker bedre minder end god gammeldags mad, man kan som regel huske en eller anden hyggelig stund i selskab med ens forældre eller bedsteforældre
Server med fx ris, finthakket blomkål og en god grøn salat. Krydr koteletternemed salt og peber, kom nu smør på panden og steg koteletterne et halvt til et helt minuts tid på begge sider
Server koteletter og sauce medris og et drys timian. ris, gerne fuldkorn. Krydr koteletternemed paprika, salt og peber og brun dem godt i olie på begge sider
Rist et kort øjeblik og læg derefter koteletterne tilbage på panden sammen med kokosmælken. En hurtig ret tilberedt på panden og medris til,- lækkert og let