Jeg havde købt et par svinekoteletter med skaft og de var bestemt ikke til den lille kleine side. Salt, sort peber, Herbamare urteboullion, rosmarin og timian
oregano, basilikum, rosmarin, timian. Jeg hader svinekoteletter. Men den anden dag endte jeg i en situation hvor jeg skulle lave svinekoteletter til middag til min familie
Hak rosmarin, timian og salvie fint. Vend koteletterne i raspen. Lammekoteletter med krydret crust6 små lamme koteletter1 dl mel krydret med friskkværnet peber3 spsk grov sennep1 spsk honning80 gr rasp lavet af daggammelt brød2 kviste rosmarin1 kvist timian1 spsk friske salvieblade1 citron3-4 spsk olie til stegningVend lammekoteletterne i det krydrede mel. Steg koteletterne gyldne i 4-5 minutter på hver side. 2 kviste rosmarin
Men så kan man jo gå ind og lave maden – og man kan hurtigt lave den her sovs – en let flødesovs med smag af rosmarin og citron – selvom det kød, man har på lager ikke giver ‘noget at lave sovs af’
Grillet nakkekoteletter med 2 slags løg blev anrettet på tallerkner til aftensmåltidet. Nakkekoteletter á 200 gram. 1) Koteletterne smøres med olie og krydres med salt og peber (lidt rosmarin ville også være lækkert) grilles og steges færdig ved medium varme. Grovsnittede forårsløg hældes på panden sammen med koteletterne 5 minutter før de er færdige. Velbekomme 3 stk Nakkekoteletter á 200 gram 5 stk Forårsløg
Fjern al synlig fedt på koteletterne og skær dem i tynde skiver. Skær tomaterne i skiver, læg dem oven på torsken sammen med timian, rosmarin, salt og peber samt saften fra citronen
Grillet nakkekoteletter med 2 slags løg blev anrettet på tallerkner til aftensmåltidet. Nakkekoteletter á 200 gram. 1) Koteletterne smøres med olie og krydres med salt og peber (lidt rosmarin ville også være lækkert) grilles og steges færdig ved medium varme. Grovsnittede forårsløg hældes på panden sammen med koteletterne 5 minutter før de er færdige. Velbekomme 3 stk Nakkekoteletter á 200 gram 5 stk Forårsløg