S. o. m. j. e. g. s. k. r. v. i. t. d. n. l. æ. ,. u. å. a. b. y. D. h. f. C. -. c. p. ). J. 5. 0. ø. I. B. A. M. E. K. (. 4. 1. 3. 2. O. 6. %. ½. F. G. Æ. L. R. T. /. P. 8. N. H. V. 9. w. ) g
Kransekagetoppe pyntet med hvis chokolade - drysset med hindbær og lakrids. Jeg synes både hindbær og lakrids er et rigtig fint nyt pust til kransekagen
Udhulingen kan du så enten fyldemed marmelade, bær, nødder eller nougat. Jeg har tidligere lavet et par opskrifter på kransekage, denne opskrift er lidt et miks af de tidligere opskrifter – jeg kan ikke helt lade være med at eksperimentere i køkkenet…
Når kransekagerne er kølet ned, fyldes hullet med syltetøj. Så her får du en sundere udgave af kransekage, med hjemmelavet syltetøj og dyppet i chokolade
Lad kransekagerne køle let af (de må gerne være en lille bitte smule lune) inden de dekoreres med glasuren, som fyldes i et kræmmerhus og lægges på i et klassisk smukt kransekagemønster
Fyld halvdelen af massen i en sprøjtepose med stjernetylle. Men kransekagedej kan drille enhver, hvis man ikke kan sprøjte den ud med en almindelig sprøjtepose ved håndkraft
En med en intens chokoladesmag, og en som smager lidt ala kransekage. Kransekage-cookies. Efter jeg, for en lille måned siden eksperimenterede i køkkendet med mine vanilleis-muffins, blev jeg så glad for bunden og vanillecremen som combi, at jeg videreudviklede lidt på idéen
Nougaten kan man enten putte i før bagning, hvilket er det nemmeste, eller man kan lave en lille fordybning i kransekagen før bagning og så fylde den med smeltet nougat efter bagning, hvilket giver det flotteste resultat, da nougaten på den måde får en blankere overflade
Se med i morgen, hvor du her på bloggen kan finde tre opskrifter på kransekage - hhv. I fryseren ligger også allerede kransekagen, som jeg lavede i forgårs
Flødebollerne er med mørk chokoladeovertræk, champagneskum og kransekagebund, så de kan fint bruges som alternativ til den klassiske kransekage nytårsaften
Jeg havde egentlig ikke regnet med, at jeg ville få lavet kransekage selv i år, men jeg har haft hovedet fyldt af lidt for mange tanker og bekymringer de sidste dage, så det er jo godt at holde sig lidt beskæftiget
Bunden her er med mandler, og smager lidt af kransekage. Den anden er lavet med et fyld, der knaser (grundet knust knækbrød), med smag af appelsin og kanel
) består af kransekage, bliver de kun bedre ved nedfrysning. Derfor placerede jeg den ubagte stang på et fast underlag (noget pap overtrukket med sølvpapir), da jeg i opskriften nåede til punktet, hvor man ruller dejen ud til en stang og putter fyld i
Sidste år lavede jeg dog nogle supernuttede og uhyggelige spøgelser af kransekage. Der er fyldtmed alt muligt uhyggeligt (og hyggeligt) i bladene, og Facebook bliver oversvømmet med flotte græskarlygter og sej, uhyggelig udklædning i disse uger
En med smag af kransekage og en med smag af intens chokolade (kakao). Samme som ovenstående, men her er den serveret på en kransekagebund i sund udgave