Ælt marcipanen blød og tilsæt lidt efter lidt glasuren mens der æltes. Lad kransekagerne køle let af (de må gerne være en lille bitte smule lune) inden de dekoreres medglasuren, som fyldes i et kræmmerhus og lægges på i et klassisk smukt kransekagemønster
renråmarcipan. I det her tilfælde var der ikke langt fra tanke til handling, og jeg fik lavet nogle (lidt store) kransekagemedaljoner og min mand fik lov til at være kreativ medsprøjteglasuren
Man kan give sin konfekt smag af lige hvad man har lyst til – jeg valgte at lave med smag af lakrids (tidens trend) overtrukket med hvid chokolade, pistacie-krokant med mørk chokolade i bunden, frysetørrede solbær overtrukket med mørk chokolade og en almindelig klassisk kransekage
Marcipan og flormelis røres sammen med spartel på røremaskine, - alternativt æltes det i hænderne. Alle trekant stængerne løsnes kontant med en paletkniv
Selvfølgelig kan de også laves til andre særlige lejligheder end lige netop nytår, men denne begivenhed er nu oplagt når marcipan og kransekager som regel er et must i denne sæson