Kransekagekonfekt af ren rå marcipan opskrifter

Kransekagekonfekt

Kransekagekonfekt

Midt i juletiden tænker jeg også på nytåret og godterne som hører til og jeg har derfor afprøvet en ny opskrift på Kransekagekonfekt som jeg klart kan anbefale

Værtindegave – kransekagekonfekt

Man kan give sin konfekt smag af lige hvad man har lyst til – jeg valgte at lave med smag af lakrids (tidens trend) overtrukket med hvid chokolade, pistacie-krokant med mørk chokolade i bunden, frysetørrede solbær overtrukket med mørk chokolade og en almindelig klassisk kransekage
Kransekager med glasur

Kransekager med glasur

Kransekagetop, overflødighedshorn, kransekagekonfekt osv. Lad kransekagerne køle let af (de må gerne være en lille bitte smule lune) inden de dekoreres med glasuren, som fyldes i et kræmmerhus og lægges på i et klassisk smukt kransekagemønster