Hak krydderurterne og rør dem i saucen lige før servering. God fornøjelse Blåmuslinger i cremet sauce med urter 1,5-2 kg friske blåmuslinger1 bundt mellemstore gulerødder (200gr)3 stilke blegselleri2 skalotteløg1 fed hvidløg1 fennikel gerne med top25 gr smør1 bundt kørvel1 bundt purløg1 bundt dild2 dl hvidvin2,5 dl fløde1 tsk maizena 1 citronSkyl muslingerne og skrub dem godt og kasser de muslinger der er knuste og dem som ikke lukker sig når man giver dem et let bank mod køkkenbordet
Lidt tørrede krydderurter og/eller krydderier – basilikum, timian, paprika eller lignende. Smelt smørret i en kasserolle, kom det i en skål, og bland med rasp, persille, purløg, hakket eller knust hvidløg, salt og peber
Tag krydderurterne op af gryden og kassér dem, når kødet er mørt og saucen cremet. Tilsæt timian, laurbærblad, hvidløg og hele sorte peberkorn samt et stort løg i kvarter og kog ca
Kom finthakket hvidløg, laurbærblade, kartofler, gulerødder, fennikel og de finthakkede krydderurter i gryden sammen med væsken fra muslingerne som tidligere er siet fra, samt mælk og fløde
Og så dufter der så dejligt af jord, krydderurter og tomatplanter. På vej ud gik jeg igennem de mange tilbud, de anbringer mellem afhentningshylderne og de lange køer ved kasserne
krydderurter med (og nødder og chokolade, men det taler vi vel ikke om i januar. Men jeg har nu altså endelig fået stuvet al julepynten pænt tilbage i kasserne og har fået elimineret de sidste grannåle og fedtpletter, så jeg er klar til januar
Rengør grøntsager og krydderurter og smid det hele ned i gryden. Tag kødet op og kasser skindet. Jeg vil mene, at det kan lade sig gøre at lave simremad på hverdage, hvis der er købt ind dagen i forvejen OG grøntsagerne er gjort klar