Drys mandler eller nødder over retten. tomater eller 3 hakkede tomater1 aubergine skåret i tern1, 1 l kogende vand4 tsk herbamare grøntsags boullion1 rød peberfrugt i tern eller strimler250 g øko paraboiled ris125 g grønne bønner ½ blomkål i små buketter125 g champignon hakkedesaften af ½ citron 100 g mandler i flager eller delte cashewnødder4 kogte æg pillede og i bådehakkede koriander eller persilleSkyl linserne
Hak mandlerne groft. Tilsæt de hakkede mandler og hæld sirup med på panden. Skru lidt ned for varmen og rør godt rundt i mandlerne imens de er på panden
Æblesalat med ristede hasselnødder, feta og tranebærBagte rødbeder med feta og persilleMelonsalat med ærter, avocado og cashewnødderPerlespelt med æbler, avocado, mandler og pestoRødbederåkost med persille og krydrede, ristede nødderTomatsalat med nektariner, feta og pesto
I dag står den på krydrede kokoskødboller med mango-dip og karry-ovnristede blomkål og kikærter. Toppet med skyr, friske koriander og ristede mandler som min yndlingsversion
Den krydrede. Bages til den er gylden og sprød, drysses med parmesan og mandler. Alle elsker pizza, eller… jeg har i hvert fald personligt ikke hørt om nogen, der ikke kan lide det