Vi smutter lige til Indien og skal have en varmende indisk gryderet med linser, kikærter og mørbrad – den har masser af smag og smager lækkert med perlebyg til (eller alternativt kartoffelmos – den er dog ikke medregnet i indkøbslisten)
Jeg har forsøgt at gøre den en anelse krydret, så der er lidt, der varmer i halsen. Selvom vi nu er hoppet ind i forårsmåneden, hvilket er så dejligt, så kan en varm gryderet stadig være ganske god på de kolde dage
Økologisk, sundt, krydret og godt for stofskiftet og evnen til at tabe sig. ved også at spise mere krydret, dette for at oppe mit stofskifte, så gik jeg i køkkenet og kokkererede lækkert krydret fyld til rispapiret
Pot au feuOversat betyder det gryde på ild og er en typisk fransk gryderet, hvor man bruger forskellige udskæringer at oksekød, som skal tilberedes længe
kikærterne til at lave hummus, i en krydretgryderet eller som snack. Denne opskrift er ikke helt min egen, men en videreudvikling af en opskrift fra bloggen Que sera veganista
Denne suppe er meget krydret og super lækker. anvendes i supper og gryderetter. Brændenælder er meget sunde og rent faktisk lækre at bruge i madlavningen