Fold kyllingebrystet på midten og luk med en tandstik. Kyllingebryst á la saltimbocca6 kyllingebryster6 skiver parmaskinke6 skiver emmentaler1 bundt salvie6 tandstikkerHavsalt og peberOlivenolieLæg en skive skinke på bagsiden af hvert kyllingebryst. Steg kyllingebrysterne i 20-25 minutter til de er gyldne og gennemstegte. 6 kyllingebryster
Mine enchiladas består af madpandekager fyldt med kylling, majs, bønner, revet ost og krydret tomatsovs, toppet med mere tomatsovs og ost og bagt i ovnen, så de bliver sprøde i kanten, og osten smelter på toppen
kyllingebryst (skåret i mindre stykker)1 spsk. 1 pk kyllingebryst (skåret i mindre stykker). Det er ikke nogen hemmelighed at det jeg er bedst til i et køkken er desserter og kager
Laksen bliver meget saftig og pestoen tilføjer laksen en dejlig frisk og krydret smag. Laks med grønpesto er næsten mere simpelt, at tilberede end at stege et stykke kyllingebryst på panden
Skær dybe riller på tværs af kyllingebrysterne uden at skære helt igennem. Ingredienser2 stk kyllingebryster50 g frisk spinat (eller 3 små terninger af frossen spinat)50 g flødeost (fx med hvidløg) stk revet cheddar eller anden ost stk røget paprika (kan udelades) stk salt og peberFremgangsmåde. Del med din venindeClick to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pinterest(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Klik for at udskrive(Åbner i et nyt vindue) 2 stk kyllingebryster
kyllingebryst, tern. En lidt utraditionel risotto, der er nem at lave og smager dejligt. I princippet kan den sagtens laves med andre typer ris, men det går helt sikkert ud over både smag og konsistens, så gør dig selv den tjeneste at købe aborio-ris, som er beregnet til risotto
Her er det i en lækker sød og krydret sauce med fuldkornsris til. kyllingebryst i 6 store strimler. Kylling er super sundt, og det behøver overhovedet ikke være kedeligt