Kom nu laksen op i et ovnfastfad. Da jeg den anden dag købte to store lækre laksebøfferi torvehallerne, tilberedte jeg dem efter en opskrift fra kogebogen MK Bootcamp (se her)
hvidvin (kan erstattes med vand). olivenolie. Kog pastaen al dente i ca. i let saltet vand. Snit løg og hvidløg groft, svitsilidtolivenoliei en sauté pande, peberfrugterne renses og skæres i grove stykker
Laks med en dressing og lidt grønt smager rigtig godt i madpandekager. Madpandekager iovn. Når jeg laver madpandekager, så laver jeg dem så smagsneutrale som muligt, for så kan jeg komme ligenøjagtigt det fyld i, som jeg lyster og krydre fyldet med hvad som helst uden at skulle tage højde for, at pandekagerne smager af timian, paprika, karry eller lignende
pølse / parmaskinke / røget laks. Varm olien på en pande som tåler at komme iovnen. Som jeg tidligere har skrevet, så er jeg meget optaget af, at få brugt vores rester, så vi undgår madspild
Her er en hurtig og nem ret med laks, som passer ret godt til sol, sommer og hvidvin på terrassen. mindre – giver du det for meget, så bliver det meget blødt iovnen
Drys med kryddersalt – pas på – salt smager altså stadig salt, selvom der er krydret. Vispiste kartoflerne sammen med grilletlaks, dampet blomkål og tzatziki med mynte