Brun oksemørbraden på alle sider på en tør og hed pande. Oksemørbraden er fra Rindby omrullet med Fanø skinke, semidried tomat og estragon 1 kg oksemørbrad 8 skiver Fanø skinke (el
Den var en parteret kylling i foliebakke, krydret og klar til at kyle i ovnen. Indbagt mørbrad – og det skulle selvsagt være oksemørbrad – var bare én af de ting, vi pakkede ind i butterdej i 80’erne. Da vi kom lidt længere op i 80’erne kunne vi endda købe dem – oksemørbraderne og de andre ting pakket i butterdej – på frost
1 kg afpudset og afskåret Oksemørbrad. 1 kg afpudset og afskåret Oksemørbrad. Hip hurra og godt nytår. Så skal det fejres, at vi er på vej ud af det gamle år og ind i det nye, og som alle ved, bliver det gjort bedste med lækker mad
Mere fra vores nytårsmenu. Her valgte vi at lave to forskellige hovedretter, hvor den ene var arabisk. Kæmpe risfad med kød og lækre krydderier overpyntet med ovnstegt kylling og ristet nødder
100 g Carpaccio (tyndt skåret oksemørbrad). Rør en dressing af limesaft, olivenolie, salt og peber. Rist pinjekernerne på en tør pande til de er gyldenbrune