Krydret oksemørbrad opskrifter

Oksemørbrad med Fanøskinke

Oksemørbrad med Fanøskinke

Brun oksemørbraden på alle sider på en tør og hed pande. Oksemørbraden er fra Rindby omrullet med Fanø skinke, semidried tomat og estragon 1 kg oksemørbrad 8 skiver Fanø skinke (el
Smagsdommerne prøvesmager "FANSUSSI"

Smagsdommerne prøvesmager "FANSUSSI"

 Kokkene har krydret risen, fyldet er velafbalanceret i forhold til smag og tekstur, og ”toppingen” er sammensat med enkle og smagsfulde råvarer
Tilbage til 80’erne

Tilbage til 80’erne

Den var en parteret kylling i foliebakke, krydret og klar til at kyle i ovnen. Indbagt mørbrad – og det skulle selvsagt være oksemørbrad – var bare én af de ting, vi pakkede ind i butterdej i 80’erne. Da vi kom lidt længere op i 80’erne kunne vi endda købe dem – oksemørbraderne og de andre ting pakket i butterdej – på frost
Nytårsmad 3.0 - Del 2/3 - Hovedret (Wellington)

Nytårsmad 3.0 - Del 2/3 - Hovedret (Wellington)

1 kg afpudset og afskåret Oksemørbrad. 1 kg afpudset og afskåret Oksemørbrad. Hip hurra og godt nytår. Så skal det fejres, at vi er på vej ud af det gamle år og ind i det nye, og som alle ved, bliver det gjort bedste med lækker mad
Grillspyd  og ovnbagt ratatouille

Grillspyd og ovnbagt ratatouille

Grill spyd med oksemørbrad i krydderurtemarinade6 spyd700-800 gr afpudset oksefiletSkær oksefileten i store tern og sæt dem på spyd
Oksemørbrad m. fyld af svampe, svesker og fetaost

Oksemørbrad m. fyld af svampe, svesker og fetaost

Mere fra vores nytårsmenu. Her valgte vi at lave to forskellige hovedretter, hvor den ene var arabisk. Kæmpe risfad med kød og lækre krydderier overpyntet med ovnstegt kylling og ristet nødder
Oksemørbradbøf med toppet aubergine

Oksemørbradbøf med toppet aubergine

2 dejlig store oksemørbrad bøffer. 2 dejlig store oksemørbrad bøffer. Til 2 personer. (Kan spises i alle faser af South Beach livsstilen)
Pastasalat med tomatpesto

Pastasalat med tomatpesto

Vi havde en rest oksemørbrad tilbage fra nytårsaften, men vi var trætte af kartofler, så jeg lavede i stedet denne pastasalat til

Besøg på Slukefter Kro

Der er stadig fokus på madoplevelsen men krydret med traditionel krocharme og hygge, og det er lige præcis det, de leverer

Oksemørbrad med rodfrugtmos

Græskar- og rodfrugtmos. 1. Kog kartofler og knoldselleri i ca. 10 min. 2. Tilsæt græskar i gryden og kog blandingen videre til alt er mørt

Carpaccio med rucola

  100 g Carpaccio (tyndt skåret oksemørbrad). Rør en dressing af limesaft, olivenolie, salt og peber. Rist pinjekernerne på en tør pande til de er gyldenbrune

Tapasfabrikken

Udover de to tapastallerkner bestilte vi kødboller i krydret tomatsauce, lammekotelet, oksemørbrad med spinat og kammuslinger