Dup roastbeefen tør. Anret tallerkner med skiver af roastbeef, bagte rodfrugter og sauce tatare. Roastbeef grillede rodfrugter og sauce tatare1 kg roastbeef 1 persillerod 1 pastinak200 gr knoldselleri2 gulerødderHavsalt og peber2-3 spsk hakket timianTænd ovnen på 200 gr. Steg roastbeefen i ovnen i 25-30 minutter. 1 kg roastbeef
Denne opskrift er nok mest til de voksne, men sellerisalaten smager mildt og dejligt på roastbeef eller skinke, og gør madpakken lidt mindre hverdagsagtig
1 lille roastbeef, ca. balsamicoeddike 50 g ristede mandler høvlet parmesan salt og peber olie til stegning Steg roastbeefen i olie på en varm pande eller grill. 1 lille roastbeef
Roastbeef og flødekartofler med rosmarin. Sprøde peber-kyllinger til grillen, el. ovnen. Krydr kyllingeover-og underlår med citron, revet hvidløg, havsalt og peberkorns-blanding m/ hele koriander på kværn (blandingen kan købes på kværn, ( ellers brug almindelige sorte peberkorn og stødt koriander
1 Roastbeef. Dup kødet tørt med køkkenrulle, krydr med salt og peber. Varm olien i en gryde. Kom 1/2 potte frisk rosmarin i gryden, og brun kødet på alle sider