Krystalliserer opskrifter

Skildpadder med karamel og rom

Skildpadder med karamel og rom

På den måde krystalliserer sukkeret sig ikke. I påsken gik jeg amok i køkkenet og fik kreeret en del lækre godter, som de her skildpadder med karamel og rom
Frozen yoghurt is med rabarber

Frozen yoghurt is med rabarber

Det skal siges, at det er mere optimalt at bruge en ismaskine, da man ikke kan undgå at den krystalliserer lidt uden denne maskine

Brændte mandler

I lørdags lavede jeg brændte mandler til ære for min far (og måske også lidt til ære for mig selv). Lige så længe jeg kan huske, har min far elsket den form for juleknas, og jeg købte det tit med hjem til ham, hvis jeg var inde i byen omkring juletid
Daim Islagkage med Mandelbund

Daim Islagkage med Mandelbund

Når jeg laver is bruger jeg gerne Dansukker bagsukker, da det nemmere bliver pisket helt ud i æggeblommerne, og dermed undgår jeg at isen krystalliserer

"Klassisk" Italiensk Citrontærte

Kan godt holde sig nogle dage i køleskab - smagen forbliver god, men konsistensen bliver let knasende (Sukrinen krystalliserer åbenbart, når den køles ned)
Brændte Mandler

Brændte Mandler

Som så mange andre elsker jeg brændte mandler
Nice cream iskage med kakaobund

Nice cream iskage med kakaobund

Så er det blevet sommer. Jeg har længe reklameret med denne herlige opskrift på min Facebookside, men det er lidt med vilje, at mine is-opskrifter først kommer på bloggen nu
Hjemmelavet flødeis

Hjemmelavet flødeis

Den skal ikke røres rundt, efter den er kommet i fryseren, og den krystalliserer ikke. Denne opskrift er ikke helt min egen, men en videreudvikling af en opskrift fra bloggen Que sera veganista
Brændte mandler

Brændte mandler

Man vil måske begynde, at kunne fornemme, at det bliver tykkere, indtil det nærmest tørre ud og krystalliserer
Opskrift på hjemmelavet bolcher

Opskrift på hjemmelavet bolcher

Kogning i aluminiumsgryde kan gøre at massen krystalliserer og bliver. Redskaber til bolsjekogning. En rustfri stålkasserolle med låg (ikke
Jordbærparfait

Jordbærparfait

 . og hvor er det da en utaknemmelig ting at fotografere, et motiv der vil smelte kan virkelig stresse en multitaskende, forvirret køkkenrytter som mig – så forestil dig isen en smule mere frossen, så ville den være lige i skabet