Hovedret: Regionsmesterskab - Røget og stegt kulmule, stegt fuldkornsspeltgrød, 3 slags gulerødder og bagte rødbeder Stegt og røget kulmulefiletmedskind. Først medskindsiden nedaf, og vendes herefter, når det ses på fisken at den er halv gennemstegt Madmekka
Rødfisk i ovn Dæk fadet medalufolie, og sæt det iovneni ca. Læg dem i et smurt, ildfast fad, og drys med salt og peber, og fordel margarineklatter (halvdelen) over Drop slankekuren
Kulmulefilet på grill med blomkål, cherrytomater og tahindressing En nem ret tilgrillen – eller ovnen, hvis vejret ikketillader andet. tahinmedcitronsaft og revet citronskalDrop slankekuren
Kulmulefilet med majsfrikasse Fjern skæl fra fisken, og rids den på skindsidenmed en skarp kniv. Skru ned tilmiddel varme, og steg fiskenfærdig – stadig på skindsidenDrop slankekuren