Kvark fromage blanc 1 opskrifter

Tebirkes

Tebirkes

Tilsæt gærblandingen sammen med salt og sukker, æg og kvark. Tebirkes50 gr gær2 dl mælk100 gr smør1 tsk salt1 spsk sukker2 æg1 dl kvark (fromageblanc)450-500 gr melRemonce100 gr marcipan100 gr smør4 spsk rørsukkerPensles med æg og drysses med birkesLun mælken og rør gæren ud. Rul til slut dejen i en 30x60 plade og fold den på samme måde i tre lag på den lange led og skær 12-14 stk. 15 minutter. 100 gr smør. 1 tsk salt. 1 spsk sukker. 1 dl kvark. 100 gr marcipan. 100 gr smør
Grydestegt farseret kylling med sprøde kartoffeltern

Grydestegt farseret kylling med sprøde kartoffeltern

Blend løg, svampe, æggeblomme, fromageblanc med italiensk pølse, estragon og persille til en fars. Grydestegt farseret kylling med sprøde kartoffeltern1 stor bornholmerhane 1,5kg1skalotteløg100 gr markchampignon100 gr gr østershatte1æggeblomme1 dl fromageblanc (kvark1%)6 skiver italiensk fennikelpølse (50 gr)3 spsk hakket estragon3 spsk hakket bredbladet persille1 spsk smør2 spsk olivenolie2,5 dl hvidvinSnit skalotteløg fint. Skru ned til svag varme og lad unghanen simrekoge i 1 time og 15 minutter. Kog skyen ind i 8-10 minutter. 600-800 gr kartofler2 spsk olivenolie1 spsk havsaltSkær kartoflerne i tern. 200 gr feldsalat2 spsk estragoneddike1 spsk dijon sennep6 spsk oliveolieHavsalt og peberSkyl salaten og slyng den tør i en salatslynge. ”tallerken” er fra Anne Black og dug er fra Bungalow 1 stor bornholmerhane 1,5 kg. 1 skalotteløg