Aspargesmayonnaise (opskrift her). Top med kylling, pocheret æg og mayonnaise. Kyllingebrysterne krydres med salt og peber og steges på en pande til gyldensprød og gennemstegt, hvorefter det skæres i skiver lige inden servering
Kyllingen er marineret i paprika samt grillkrydderi fra Nordisk Tang, mens rejerne ligger i en chili/sennep marinade, med en lakrids sennep fra Nordisk Tang, som giver et overraskende frækt twist
Dyb hver kyllingestykke i æg, så i mel, så i æg igen og derefter i den dejlige krydderiblanding. Tag en stor tallerken, læg et stykke dobbelt køkkenrulle
Vend kyllingerne i æg og derefter i sesamblandningen. Pisk æggene let. Nuggets laves på de dårligste rester af en kylling og blendes med overskudsrester som skind, knoglemarv osv
Rul pandekagerne sammen og læg dem i et smurt ildfast fad. Skær kyllingen i mindre stykker, krydr dem med salt og peber og steg dem så i olien for fuld skrue
Pisk ægget sammen. Tænk at sådan en enkelt og nem kylling – kalkun ret, kan smage så godt. Bland tomatsuppepulver, paprika, løgpulver, mel, salt og peber, og vend fileterne i æg og derefter i mel/tomatsuppeblandingen