Hvis du ønsker lidt kød i retten kan du svitse noget bacon og bland i eller kylling i små tern. Jeg elsker svampe eller champignonsauce, da der er så meget smag i og passer rigtig godt til alle former for pasta samt til kylling passer det også rigtig godt sammen med
Første forret - inden dronningens nytårstale var Kylling i kokos med champignons. Dertil lavede vi ovnbagte kartofler, gulerødder og søde kartofler samt en pebersauce og en glaze af bacon, vindrue, hvidvin og champignons
Steg løg, bacon, champignon og kylling i den rækkefølge. Lige inden kyllingen er klar vendes pesto i. 800 g Kylling ( lavede til aftensmad og frokost rester. 2 pakker kalkun bacon ( spiser ikke alm bacon). 1 bakke champignon ( lavede dem på NICER DICER i micro tern så ungere ikke kan se dem. 1dl fløde ( ikke snyde. Steg 2 min og hæld så fløde i evt. 1 bakke champignon. 1dl fløde
Svits bacon, champignon og løg på panden. Denne kyllingeret opstod faktisk under en af min mands ikke så hyppige madlavningsseancer (jo, han kan godt lave mad – jeg er bare mere vild med det