Kylling bacon skalotteløg opskrifter

Kylling med kirsebær og blommer

Kylling med kirsebær og blommer

Skær bacon i tern og steg dem næsten sprøde på panden sammen med løg. Vend kyllingen i mel og steg dem til en sprød stegeskorpe i varm olie i en sauterpande
Pastasalat

Pastasalat

Dagen efter kan du skære eventuelle rester af steg, bøf, kylling eller fisk i strimler og blande i salaten, og så har du en lækker frokostsalat
Coq au vin blanc

Coq au vin blanc

I panden brunes først baconstykkerne og herefter kyllingestykkerne grundigt på alle sider, så de tager flot farve
Fransk kyllingsalat med estragon

Fransk kyllingsalat med estragon

Jeg er vild med blandingen af kylling, bacon, karry og mayonnaise. Skræl kød og bacon af lårerne når det er kølet af og rør sammen med resten af ingredienserne
Coq au vin - lavet i römertopf

Coq au vin - lavet i römertopf

Kylling, halvdelen af baconen, rødvinen, grønsagerne samt timian og laurbærblade. Nu skal den parterede hanekyllingen steges af så den får stegeskorpe
Fougasse

Fougasse

Til denne opskrift har jeg brugt hvad jeg lige havde ved hånden, så det blev tomater, skalotteløg, kylling, ost og lidt krydderurter
Coq-au-vin

Coq-au-vin

Parter kyllingen og brun grundigt i en gryde og krydr med salt og peber. Steg bacon sprød og dryp af på køkkenrulle

Boeuf bourguignon opskrift

Coq au vin opskriftCoq au vin opskrift – kylling i vin er en national fransk ret Opskrift på “Coq au vin”

Coq au vin opskrift

Coq au vin opskrift – kylling i vin er en national fransk ret. Skær baconen i tern og brun på panden. Pil skalotteløgene eller perleløgene

Paprikakylling

Del kyllingerne i kvarte og brun dem i baconfedtet. Skær baconen i strimler på tværs. Svits finthakket skalotteløg og knust hvidløg til løgene er klare

Hurtig Coq au Vin

Tag kyllingen op og læg til side sammen med bacon. Krydr kyllingen godt med salt og peber. Skær bacon i tern, bladselleri i skiver og hvidløg i meget tynde skiver

Coq au vin

Tilsæt lidt mere fedtstof, og brun kyllingestykkerne. Sauter de hele skalotteløg og hattene af champignonger i fedtstoffet fra baconen