D. e. n. f. r. a. s. k. o. u. t. -. l. C. d. B. ,. h. v. æ. j. i. p. 1. 0. å. y. g. m. b. L. '. O. S. E. (. 5. 7. 8. ). ". _. c. I. T. 4. J. 2. ø. /. V. K. H. ♫. F. A. R. P. Ø. Å. %. M. 3. 6. g l
Kyllinge - eller kalkun - gordon bleu, er traditionelt fyldt med skinke og ost. Pensl toppen af kyllingen med lidt æg, som du har rørt til en homogen masse i en lille skål/et glas
Skinken skiftes ud med den røde Tangpesto fra Nordisk Tang, og paneringen er her erstattet af en fantastisk Tomat-Cornflakes-Mandel crunch, som du vil møde flere opskrifter med senere, da den kan bruges til ALT
Koldrøget kyllingebryst (smager fuldstændig som hamburgerryg) m. Den der fisk cordonbleu, ik. Selv middagen på friskolen gik godt, et totalt sjus på kylling i karry til 40 – der var verdens mindste rest og masser af ris