Kylling marineret i kærnemælk og paneret med knuste cornflakes er en amerikansk klassiker. Put cornflakes i en frysepose og mas dem til grov rasp – det kan gøres med hændene, eller man kan bruge en kagerulle – mas og rul uden på posen, så er der styr på krummerne
kyllingefillerne skæres til små firkanter/ stykker og samles i en skål. (man kan også godt bruge cornflakes uden sukker hvis man ikke kan finde brødkrummer i sit lokale supermarked
Tag et kyllingestykke op af kærnemælken med to gafler, afdryp og vend stykkerne på alle sider i cornflakes- og krydderiblandingen og læg dem på bagepapiret
Crispy sprød cornflakeskylling med parmesan. Så er ferien forbi og arbejdet kalder. Vi starter op med en salat som jeg faldt over hos siden vanloseblues
Her får du paneringen, som smager helt perfekt til utrolig meget forskelligt kød - Laks, Torsk, Tilapia, Svinemørbrad, Skinkeschnitzler, Wienerschnitzler og Kyllingebryst
Her får du paneringen, som smager helt fantastisk til utrolig meget forskelligt kød - Laks, Torsk, Tilapia, Svinemørbrad, Skinkeschnitzler, Wienerschnitzler og Kyllingebryst