Kylling dagen derpå opskrifter

Kylling med mortadella, mozzarella og brød med trøffelpolenta og -støv

Kylling med mortadella, mozzarella og brød med trøffelpolenta og -støv

Halver herefter kyllingen, som lægges derpå. Krydr kyllingen med salt og peber og en smule olivenolie. 2 kyllingebryster med skind (jeg brugte de tiloversblevne fra denne ret). Ind i ovnen ved 200 grader i 35-40 minutter eller til kyllingen er gennemstegt, men ikke tør. 2 kyllingebryster med skind (jeg brugte de tiloversblevne fra denne ret)

Spicy Couscoussalat med Rød Kylling

Kyllingen er ikke en selv opfundet. Her var jeg så heldig at finde en fin krydderblanding her, som jeg klart også skal prøve at anvende på en hel kylling indenfor den nærmeste fremtid
Den spirende suppe

Den spirende suppe

Skær kyllingefileterne i strimler og lad dem stege med i 6-8 minutter. 450 g kyllingefilet i strimler. 1½ liter kyllingebouillon
Filmhygge med urteruller og snacks

Filmhygge med urteruller og snacks

Når kikærtemassen har den ønskede smag, smøres den ud på tortillaen og derpå lægges kylling og ost. Jeg kan ikke huske navnet fra opskriften, men jeg modificerede dem lidt og kalder dem nu urteruller med kylling og ost

Anmeldelse: WEDOFOOD

Altså forstået på den måde, at du kan få de samme pastasalater, de samme spinatblandinger, artiskokblandinger og oftest serveret med kyllingestrimler… You get it
Biff og sopprisotto med rødvin ♫♪?

Biff og sopprisotto med rødvin ♫♪?

Kok opp kyllingkraft i en kjele og hold den varm. Får du igjen rester av risotto, så lag gode ristottokaker til lunch dagenderpå ♪♫
Tandoori kylling

Tandoori kylling

Rør det sammen, læg en skefuld nederst i et ovnfast fad,derpåkyllingefilet og øverst smøres resten af 'saucen' ud, så den dækker

Kylling med Peanutbutter

Faktisk smager retten lige så godt kold, dagenderpå… så lav endelig nok…. Da jeg første gang faldt over kombinationen af Kylling og Peanutbutter var, da jeg for nogle år siden fik bogen “KøkkenRevolution på Høje Hæle” af Oscar Umahro… en af mine absolutte YNGLINGS opskriftbøger… Siden er jeg blevet KÆMPE fan af Peanutbutter og det er blevet et must i Køkkenet – både fordi det smager helt fantastisk… men også fordi opskriften Kylling og Broccoli med Peanutbutter, som er i bogen er noget af det absolut lækreste
Karrykylling

Karrykylling

Torsdag er min træningsfri dag i ugens løb, og da det nu er dagen, hvor man (ifølge reklamerne) skal fejre kærligheden, passer det mig vældig fint

SALAT MED OVNBAGTE TOMATER

 Jeg serverede den til en skinkesteg, men den vil også være superfin til kylling eller som supplement til en hjemmelavet italiensk pizza
Asiatisk kyllingesuppe med skyører

Asiatisk kyllingesuppe med skyører

Lig dem i vand dagen før, så er de klar til dagenderpå hvor du skal bruge dem. Ta løgene og kyllingelåret op af suppen