Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af friskspinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Men allerførst denne cremede pastaret med kylling, svampe, friskspinat og soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Denne kyllingegryde er simpelthen for lækker en spise. Svits kyllingestykkerne og løg af på en pande (helst wokpande) i lidt olie og salt på høj/maks varme
Hvis du bruger friskspinat, kan du bruge det overskydende til en lækker spinatsalat fyldt med køleskabets grøntsagsrester (kål, frugt, cherrytomater, nødder, you name it) og en creme fraiche-dip med farverige krydderurter
Hvis du bruger friskspinat skyld det da grundigt. Den friske kommes blot i og røres rundt. Spinaten. Hvis du bruger frossent spinat, giv da spinaten et hurtigt opkog og si vandet fra
friskspinat, skyldet. Bland spinat, hytteost, kylling, parmesan, æg, mel og hvidløg. hakket kylling. Damp spinaten til den falder sammen og lad den køle lidt af
friskspinat. Friskkværnet peber. Jeg valgte dog at blande kylling i, for lige at give retten lidt mere tyngde i forhold til at servere den som aftensmad - men spiste den dagen efter til frokost uden kylling
Derefter er der serveret – tilsæt evt lidt oksekød, kylling eller hvad du eller har lyst til. 20 gram friskspinat (skal hakkes let). 20 gram friskspinat