Krydr kyllingen med salt og peber. Friskekrydderurter efter smag. friske, hvide asparges. Når skindet er sprødt og gyldent, så vender du kyllingen og steger den færdig på den anden side
En dejlig start på ugen med en hel ovnbagt kvalitetskylling på menuen. Vi havde en del krydderurter og grønt tilbage fra weekenden, og her er couscous godt egnet til at få brugt rester af grønt
Hvis du bruger frisk spinat, kan du bruge det overskydende til en lækker spinatsalat fyldt med køleskabets grøntsagsrester (kål, frugt, cherrytomater, nødder, you name it) og en creme fraiche-dip med farverige krydderurter
Kylling (eller and). Krydderurter fx mynte og koriander. Vietnamesisk mad er kendetegnet ved friske grøntsager og krydderuter - og er dejlig sundt og velsmagende
4 kyllingfileter, skåret i aflange stykker. 6) Portionsanret kyllinge-hvidkålsretten med Nanbrød og mangochutney. Pynt med krydderurterne 4 personer. 4 kylling
Desserten skal selvfølgelig bestå af friske, søde, danske jordbær. Lige nu er der fine nye, danske kartofler, dejlige danske krydderurter og lækre danske asparges
Pynt med friske rosmarinblade og server med kartofler (fx nye danske kartofler vendt i smør og finthakkede krydderurter, flødekartofler eller tryllekartofler ) en stor skål grøn salat og måske et glas god vin – en perfekt lørdagsmenu, som også er nem og god på lidt travlere hverdage
Skær snackpeberne i tern, hak krydderurterne og vend begge dele i risen. Vi brugte også en stor kyllingbrystfillet til 2 pers, passede meget godt. 2 store kyllingbrystfillet. Vend kyllingefiléterne deri og lad dem trække i mindst 15 min. Steg kyllingefiléterne ved middelhøj varme i 4-5 min. 2 store kyllingbrystfillet