Kylling fyldt med ris opskrifter

Cremet svampesuppe med kylling og ris

Cremet svampesuppe med kylling og ris

Og det er lige, hvad denne svampesuppe medkylling og ris er. Suppen består af stegte champignon blendet med en hurtig hjemmelavet kyllingefond, løg, hvidløg og timian
Kylling i karry

Kylling i karry

Til efteråret skal K på studietur og her har jeg planer om at fryseren skal være fyldtmed nemme lækre retter lige til at varme op
Kylling i ovn

Kylling i ovn

Du kan servere kyllingenmedris, kartofler, pasta, salat og grøntsager – broccoli, gulerødder eller lignende
Marokkansk kylling med rosiner og ristede pinjekerner

Marokkansk kylling med rosiner og ristede pinjekerner

Den marokkanske kylling er til gengæld fyldtmed smag fra kanel og nelliker, hvilket passer rigtig fint sammen med sødmen fra rosinerne og det sprøde og nødde-agtige fra pinjekernerne – som alt sammen ligger og hygger sig i en lækker, cremet “sovs”
Kylling i krydret kikærtesovs

Kylling i krydret kikærtesovs

Den har en god krydret smag af karry, spidskommen og garam masala, cremethed fra kokosmælk og kikærter og fyldtmed mør kylling og sprøde grønsager
Kålpakker med kylling

Kålpakker med kylling

Server pakkerne med brune ris og en hurtig salat af spinat, æble og appelsin. kyllingekød. Disse kålpakker kan sagtens serveres for hele familien, da kålen bliver kogt og dermed ikke er så fremtrædende i smagen
Chicken Tandoori !

Chicken Tandoori !

I den steker de brød, kjøtt, fisk og kylling. Server retten med kokt ris og nan-brød. Tandoor er en leirovn, som fylles med trekull
Indisk butter chicken

Indisk butter chicken

Det karakteristiske ved butter chicken er den milde, aromatiske sauce med masser af krydderier og det helt møre kyllingekød, herfra “butter chicken” – retten er altså ikke fyldtmed smør (min version er ihvertfald ikke), men den smager simpelthen så lækkert og cremet
Lækre æggemuffins med blomkål og parmesan

Lækre æggemuffins med blomkål og parmesan

Her har jeg lavet kyllingmed salat og æggemuffins. Nogle gange er det lækkert at droppe de sædvanlige kartofler/ris/pasta og lave noget andet tilbehør til aftensmaden