Hæld polenta, vand og salt i en slip let gryde og bring i kog. Polenta er en af de italiensk klassikere, som efterhånden vinder lidt indpas i Danmark, og det er en god ting, for det smager faktisk rigtig lækkert
Smid kyllingebryster i gryden, læg låg på og lad simre til kyllingen er gennemstegt. I mens opvarmes olie i en gryde og løg klares deri, inden blegselleri, gulerod, hvidløg og rørhatte tilsættes
Hvis man ikke har en pande kan en gryde helt sikkert også bruges, bare pas på det ikke brænder på. Den er fra den Italienske kogebog “Sølvskeen” som er absolut anbefalelsesværdig
Kyllingen koges i i vand, i en gryde. Italiensk barbecue krydderi. For engang skyld lod jeg chili’en stå på hylden og forsøgte mig med en ny smagsvariant i kyllingen
erstattes af kylling eller oksekød). Spaghetti Carbonara – Her har du en rigtig dejlig spaghettiret, der for mig er indbegrebet af det italienske køkken
Efter min mening er den særlig god til kylling. Sauter alle grøntsagerne i kokosolie i en stor gryde. Kornotto er den sundhedspimpede men mindste lige så lækre storesøster til den italienske risotto
Men fyldet kan være grøntsager, fisk, svampe, kylling – eller ukrudt, f. Damp den frosne spinat i en gryde ved kraftig varme og under omrøring – der skal ikke tilsættes væde, det kommer helt af sig selv
Kyllingen skæres i helt små stykker (tern) og hældes i en gryde med lidt vand. kylling og grønt. Glutenfri, Italiensk Pizza, Lactosefri, Laktosefri, Low Carb, Mælkefri, Pizzabund, Pizzadej, Proteinrig, Sukkerfri
Kylling, svampe, spinat og soltørrede tomater. Derfor mælkeglasset ved siden af gryden. Jeg har lavet denne version, der er lidt spansk/italiensk inspireret
Æggewraps med kylling og rødkålsalat. Piskefløde og sukrin hældes i en lille gryde. Panna Cotta er en simpel italiensk flødedessert, der er ganske nem at lave
Start med at sætte en stor grydefuld vand over til din pasta. Ikke ligefremt klassisk italiensk, men det er der jo heller ikke nogen der siger, at pasta altid skal være
Italienskkylling og polenta. Hæld vandet fra pastaen og hæld den tilbage i gryden. gryden kort på den varme kogeplader, men pas på at æggene ikke koagulerer
Lucas spiste også mest kylling og ris, da han ikke er til salat. Frikadeller og kartofler røg i ovnen, og imens havde jeg to gryder igang med remoladesaucen og stuvingen i den anden