F. o. r. n. g. l. e. u. s. i. d. b. v. j. k. t. a. f. S. ,. h. D. ø. m. å. p. æ. H. J. -. B. U. y. N. G. A. M. K. I. C. /. c. P. Å. T. ). V. (. 2. 3. 1. 7. 0. 4. 5. R. é. L. 8. 9. q. O. E. z. w
½ tsk hvidløgssalt. Ja, det lyder skørt at bruge chips på en kylling, men ikke desto mindre er denne lille franske kartoffel-top skyld i at man får en sprød overflade, som også kan holde på andre krydderier, såfremt dette ønskes
Hvidløg og peber kylling er en meget almindelig ret i Thailand. I opskriften har jeg valgt at bruge kylling, men du kan faktisk bruge hvilken som helst slags kød
Ovenpå lægges kyllingen, som smøres med lidt olivenolie og krydres med salt og peber. Smør et ildfast fad med lidt olivenolie, og læg så appelsinskiver, hvidløg og de friske krydderurter deri
Jeg laver af og til en hel kylling, da kylling tilberedt på den måde smager virkelig godt. Det giver en hel del kyllingerester, og her er en af mine favoritopskrifter til kyllingerester
Den største udfordring her er at åbne en dåse kokosmælk og skære noget kylling i mindre stykker… Man kan justere styrken alt efter hvor meget curry paste man putter i
Til tider kan det være svært at blive enige om, hvad vi skal have til aftensmad, men når kylling i tomat/hvidløgssauce bliver foreslået, er der aldrig nogle protester