En Estate Viognier, som er en frisk, frugtig og blød hvidvin til lavpris, vil være et oplagt valg til denne lækre ret, som også kunne gå godt med en tomatsalat på siden
Pocheret kyllingebryst i sovs af hvidvin, fløde og sennep, med spinat og ovnstegte gulerødder. 2 kyllingebryster. 2 dl hvidvin. 1,5 dl fløde. Når vandet når de 80-90 grader (lige før det begynde at koge) lægger du kyllingebrysterne i, vandet må ikke begynde at koge, så skru ned for varmen og tag kyllingen op efter 20 minutter. Svits de finthakkede løg og hvidløg i olivenolie i 2 minutter, tilsæt hvidvinen, fløden, dijonsennep og lad det simre lidt. Lad det simre i 20 minutter, læg kyllingen ned i sovsen, når den har pocheret i de 20 minutter i gryden, og servér det hele når gulerødderne har fået nok (ca. ) 2 kyllingebryster. 2 dl hvidvin. 1,5 dl fløde
Stik i kyllingen og se om kødsaften er klar - er saften klar og ikke blodig er retten færdig. 4 kyllinge-overlår. 1 dl fløde. 1 dl hvidvin. Kyllingen ligges i et ovnfastfad hvorefter sennepsovsen hældes over og fadet sættes i ovnen i 30-35 minutters tid indtil kyllingen er færdig. -) 4 kyllinge-overlår. 1 dl fløde. 1 dl hvidvin
Første forret - inden dronningens nytårstale var Kylling i kokos med champignons. Dertil lavede vi ovnbagte kartofler, gulerødder og søde kartofler samt en pebersauce og en glaze af bacon, vindrue, hvidvin og champignons
Tilsæt fløde og kylling, og kog igen op. Karrysuppe med kylling, karrysuppe med rejer, karrysuppe med ris, cremet karrysuppe, blendet karrysuppe, grøn karrysuppe, gul karrysuppe … jeg kan blive ved
Men fyldet kan være grøntsager, fisk, svampe, kylling – eller ukrudt, f. en Negroamora, men til røget laks og en lakselasagne passer sig bedre en sødmefuld hvidvin med god syre, f
Kyllingestykkerne lægges øverst i den ovnfastefad med svampe og løg, hvorefter hvidvinen hældes i den stadig varme stegepande, og dette får lov til at simre et par minutter
Min kone fik kylling som den nu skal laves klassisk med surt og sødt men på en moderne måde og så en lille skål på siden med stuvede svampe, fløde og svampe er bare "match in heaven"
Her valgte jeg spinat, tomat og kylling - MUMS. Her får du en perfekt stegt laks, serveret med en lækker, cremet hvidvin/citron artiskokcreme og forårets grøntsager