BØNNESPAGHETTI MED KYLLING OG KARRY I “FLØDESAUCE”. Jeg har sundhedsoptimeret endnu én af de så velkendte café-pastaretter – og den smager himmelsk, hvis jeg selv skal sige det
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. t. h. r. n. g. f. d. a. s. ø. j. b. l. k. v. ,. æ. o. O. m. y. u. U. K. P. Æ. F. c. 2. p. 1. 0. (. ). 5. å. V. S. 3. 4. T. H
I har stemt på, hvilken pastaret, Iville have først – og det blev den her med kylling, blandede svampe, friskpersille, øko bacon og sojaristedepistacienødder
Jeg elsker svampe eller champignonsauce, da der er så meget smag i og passer rigtig godt til alle former for pasta samt tilkylling passer det også rigtig godt sammen med
Vandet hældes fra pastaen, og serveres på tallerken med flødesauce og de stegte kyllingstykker. Den kan dog let gå hen og blive smagsløs hvis man sparer for meget på saltet, eller ikke krydre kyllingen nok
Jeg har lavet den både med tigerrejer og kylling, og begge dele fungerer upåklageligt. Opskriften på Pasta iflødesauce med tigerrejer er oprindeligt postet her
Lækker pastaret med kylling og svampe. Rigtig lækker med en frisk salat til eller noget grov grønt. Opskrift på en lækker og nem aftensmad med kylling og svampe