I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. G. R. Ø. N. K. A. Y. L. J. a. g. r. ø. n. s. e. d. l. t. å. k. u. ,. f. b. o. c. m. y. ). H. v. p. O. P. S. F. T. 4. 5. 0. 2. 1. -. æ. E. M. Å. D. h. j. ) G
Egentlig mest vant til at bruge rød karry og kylling – så denne variant var et tiltrængtfrisk pust. Når det øverste fedt lag er blevet brunt og sprødt tilsættes den grønnekarrypasta
kylling. Nu det er sæson for spidskål og forhåbentligt også snart danske asparges kan de sagtens supplere eller erstatte nogle af grøntsagerneiopskriften
Brun kyllingeinderfileterne af ved høj varme ilidtolie, og krydr godt med salt og peber. Skyl forårsløg, og snit dem fint - du kan med fordel gemme lidt af den grønne del tilservering for et frisktpift
blomkålsris, boller ikarry, glutenfri, grøntsager, kylling, kyllingeboller, melfri, sund. Bollerne lavede jeg af kyllingi stedet for svinekød, og dem fik jeg da også lige proppet lidtgrønt og lækkert i
Jeg vil bestemt anbefale jer, at lave retten for kyllingelårenegiver perlebyggen den lækreste smag og de stadig sprøde grøntsager er ligeprikken over i´et