Krydr kyllingen med salt og peber, og smid dem i et ildfast fad, som er smurt med lidt af smørret, og hvor der ligger en tynd bund af et par citronskiver
hvidvinseddike eller æblecidereddike. Kyllingen skæres i mundrette stykker. I denne ret er alle farver taget væk og udfordrer i stedet smagsløgene til at opfange alle smagsnuancerne
En Estate Viognier, som er en frisk, frugtig og blød hvidvintillavpris, vil være et oplagt valg til denne lækre ret, som også kunne gå godt med en tomatsalat på siden
Tilsæthvidvin og lad kyllingen dampe til den netop er gennemstegt. hvidvin. Det er let at ændre hverdagens kylling en smule, så det bliver et reelt festmåltid
Læg kyllingeni et ildfast fad sammen med hvidvin og krydr med salt og peber. Et glas hvidvin. Så tidsforbruget nævnt ovenfor, og opskriften nedenfor er kun på kyllingedelen